1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd przy aktualizacji - Pomocy !

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez piotruczelli10, Grudzień 22, 2011.

  1. piotruczelli10

    piotruczelli10 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowa Jastrząbka
    Kiedy połączyłem się z netem w xboxie pobrałem dasha 14699 xbox sam wyłączył się i włączył wyskoczyła kolejna aktualizacja i pisało w niej ,że muszę ją pobrać aby mieć dostęp do LIVE pobiera się i staje tak przy 5% i wyskakuje komunikat błąd nie można pobrać aktualizacji i jakiś kod błędu.Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    reczenie wgraj z xbox.com i przez pendrive . ale będzie tu problem z lt w napędzie z tego powodu. i już sądze ,że bez wgrania orginalnego fw do napędu nie pójdzie
     
  4. piotruczelli10

    piotruczelli10 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowa Jastrząbka
    tylko ,że ja mam orginalną nówke slimke nie przerobioną.
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    to xbox.com ściągnij i przekopiuj to na pena/dvd
     
  6. piotruczelli10

    piotruczelli10 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowa Jastrząbka
    ale jak to pobrać z tej strony trzeba być zarejestrowanym i gdzie ta aktualizacja jest na tej stronie ?
     
  7. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
  8. piotruczelli10

    piotruczelli10 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowa Jastrząbka
    Pobrałem to i skopiowałem na pena podpiołem pena do xboxa lecz ,gdy przeszukuje pamięć nie ma tam nic.
     
  9. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    a rozpakowałeś? i musisz tak wyłączyć xa włożyć pena i włączyć
     
  10. piotruczelli10

    piotruczelli10 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowa Jastrząbka
    Dalej nic wypakowałem do USB i nic pena mam na formacie NTFS mam go zmienić ?
     
  11. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    pen fat 32 na stronie ms jest wszystko opisane
     
  12. piotruczelli10

    piotruczelli10 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowa Jastrząbka
    Wszystko gra zmieniłem format pena na fat32 i zainstalowałem aktualizacje dzięki za pomoc Kakashi :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum