1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd przy aktualizacji z gry!Co robić??

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Grygor25, Sierpień 19, 2011.

  1. Grygor25

    Grygor25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    B-ce Warm-mazur
    Witam wszystkich!!!
    mam problem-podczas gdy chciałem zaktualizowac konsolke z gry-nie pamietam jakiej-wystapił błąd, aktualizacja nie poszła do końca i wystapił komunikat zeby spróbowac ponownie ub skontaktować sie z działem obsługi MS. po ponownej próbie tym razem z pena nic nie ruszyło. Konsola Jasper Elit LT1.1 Benq. prosze o jakies rady-wskazowki za pomoc bede bardzo wdzieczny
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mietafix

    mietafix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2008
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Pewnie napęd masz podmieniony. Podaj kod bledu, będzie łatwiej powiedzieć.

    Sent from my GT-I5700 using Tapatalk
     
  4. Grygor25

    Grygor25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    B-ce Warm-mazur
    w jakiem sensie podmieniony??
     
  5. Grygor25

    Grygor25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    B-ce Warm-mazur
    konsole dalem do kolegi by cos z tym zrobil i nie mam jej obecnie w domu-jest szansa ''reanimowania''jej by cykała jak dawniej???
     
  6. mietafix

    mietafix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2008
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    szansa jest, napęd oryginalny zawsze można kupić i wymienić ten co masz teraz.
     
  7. Grygor25

    Grygor25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    B-ce Warm-mazur
    chodzi mi o reanimacje tego napedu co mam i nie wrucanie sie w koszta co do nowego
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zmiana fw na oryg i dopiero update

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  9. Grygor25

    Grygor25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    B-ce Warm-mazur
    i mysilsz ze pomoze, pozniej oczywiscie flash na 1.9 czy 1.9.1??
     
  10. mietafix

    mietafix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2008
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    róznie to bywa. Na odleglosc nikt Ci nie powie.
     
  11. Grygor25

    Grygor25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    B-ce Warm-mazur
    przy bedzie wystapil taki kod statusu to:3143-3151-2200-0700-c000-0034
     
  12. Grygor25

    Grygor25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    B-ce Warm-mazur
    zmiana na org. fw nie pomogla nadal wystepuje kominukat i tez jabe..... kod
     
  13. Grygor25

    Grygor25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    B-ce Warm-mazur
    zadne rady nic nie pomogly sytuacja sie nie zmienia-nawet wgranie org. fw nic nie pomoglo-zmiana na inny naped tez nie nie wiem co jeszcze mozna z tym zrobic???
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jesli naped jest marki jaki w konsoli byl zamontowany seryjnie nic ju nie zrobisz

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  15. Grygor25

    Grygor25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    B-ce Warm-mazur
    mam liteona, czyli konsola do wyrzucenia???
     
  16. Grygor25

    Grygor25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    B-ce Warm-mazur
  17. stiw1

    stiw1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jaki masz firmłer w konsoli,bo ja miałem podobny przypadek i tak jak kolega ci napisał nie mogłem zaktualizować wyskakiwał błąd wgrałem orginalny firmłer napędu i po koleji aktualizacje bo nie od razu ostatnia musisz wegrać wcześniejsze.
     
  18. Zniwiarz

    Zniwiarz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Swidnica, Poland
    Ja równiez mam pytanie jak w temacie, podczas updatu z Dead Island wszystko stanęło i 3151-335a-b000-0f00-c000-0013. wiadomo o co cho?
     
  19. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tak waomo miales ixtreme w napedzie

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  20. noa789

    noa789 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mialem to samo niestety gra Bodycount 2011 [MULTI5-Eng] [Region Free] [MARVEL] [.rar] sposób jest wchodzisz na strone microsoftu i sciagasz aktualizacje i z pena ładujesz ale ma to 1 minus wywala przeróbkę sam teraz kombinuje zeby na nowo ktos mi przeflaschował napęd
     
  21. Zniwiarz

    Zniwiarz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Swidnica, Poland
    @akir tak też było :).

    Ale jak oddam do jakiegoś "serwisu" to sobie z tym chłopaki poradzą?
    Dodam tylko, że konsola już posiadała LT - prawdopodobnie w wersji 1.9 bo Fable III śmigał po aktualizacji zeszło rocznej - ale nie wiem czy napęd był wymieniany czy nie, bo taką już kupiłem, żadnych zczytanych kluczy nie posiadam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum