1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

błąd przy aktualizacji

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez HASEE, Czerwiec 5, 2011.

  1. HASEE

    HASEE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam
    mam przerobionego xboxa z napędem samsunga lub hitachi kiedyś miałem liteona ostatnio chciałm połączyć się z xbox live żeby aktualizować ubrania dla awatara niestety podczas aktualizacji wyskoczył błąd w związku z tym mam 2 pytania co mam zrobić aby zainstalować aktualizacje i korzystać z live a drugie pytanie to czy mogę coś zrobić żeby nagrody awatara chodziły bez podłączania do internetu
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. HIF PL

    HIF PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Może opiszesz dokładnie jaki to był błąd?
     
  4. bloodwars29

    bloodwars29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    sorka że sie wtrące...bo nie jestem pewien czy aktualizacja ubran dla awatarów łaczy sie ze zwykła aktualizacja...a jesli tak ....to nie aktualizuj konsoli (oczywiscie jesli grasz na piratach) przestaną chodzic
     
  5. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Nie zrobisz aktualizacji, ponieważ masz spoofowany napęd. Musisz mieć oryginalny napęd lub - ale tego nie jestem pewien, tylko o tym słyszałem - podobno wystarczy wgrać do napędu, który masz obecnie oryginalne dla niego fw (nie spoof) z Twoim poprawnym kluczem i ponoć aktualizacja ma działać.
     
  6. HASEE

    HASEE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    problem w tym że nie mam orginalnego napędu
     
Wczytywanie...

Poleć forum