1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd przy aktualizacji

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez isko890, Październik 1, 2011.

  1. isko890

    isko890 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    3151-351f-8800-0f00-C000-0034

    Wyskakuje mi taki bład... ściągnąłem sobię fifę 12 i chciałem aktualizować konsolę z tej płyty... no i wyskoczył ten błąd... teraz nie moge nawet właczyć konsoli, tzn włączam i wyskakuje okienko, w którym pisze ,,Nie można odczytać aktualizacji z płyty. Aby kontunuować aktualizację ponownie włóż płytę. Jeśli problem będzie się powtarzać odwiedź stronę: Microsoft Xbox Support | Xbox 360, Xbox LIVE, Kinect, and Games for Windows - Xbox.com Kod statusu: 3151-351f-8800-0f00-C000-0034"

    Wkładałem już i płytę jeszcze raz, nic nie działa... co mam zrobić? Mam konsolę przerobioną, wiem, że Dash miałem ten 12tyś coś takiego nie pamiętam bo nie znam sie za bardzo, proszę pomóżcie, z góry dzięki:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pychu666

    Pychu666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miałem to samo z NHL-em 12 jakieś 2 tygodnie temu i nie chcę Cię straszyć ale skończyło się w serwisie.
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wgrac 13146 przez pena

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    wgrać dasha (2.0.13146.0)
    lub (2.0.13599.0) z pena dvd jak nie pomoże orginalne fw do napędu i wtedy dasha
     
  6. isko890

    isko890 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra, to teraz jak mam wgrać tego dasha? prosze o jakies dokładniejsze wskazówki bo nie jestem ogarniety jeżeli chodzi o takie rzeczy:)
     
  7. isko890

    isko890 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no zrobiłem to... ale cofnęło mi przeróbke... bo wyskakuje zamias zagraj w grę Odtwórz DVD, to muszę jeszcze raz przerobić tak?
     
  8. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak, jeśli bo dokończeniu aktualizacji nie odpalają Ci się piraty to musisz na nowo przerobić.
     
Wczytywanie...

Poleć forum