1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd przy graniu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez diadax, Lipiec 20, 2010.

  1. diadax

    diadax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    eLo
    Maam taki przypadek nagrałem wczoraj FIFE 10 do dziś grałem w nią jakieś 10 godzin i po tym czasie podczas gry wyskoczył błąd żeby przeczyścić płytę szmatką ... po tem znów włożyłem płytę i gra działała i sobie spokojnie grałem. I moje pytanie co to może oznaczać ? jeżeli tylko raz wyskoczyło a grać się dalej da i czy może jeszcze raz się to pojawić. Proszę o odpowiedz i nie pisanie mi żebym szukał w google itp bo od tego też jest forum. :confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    ale od tego jest szukajka na tym forum zeby szukac, a moze to swiadczyc o powolniej smierci napedu lub plyty, chociaz po tak dlugim czasie grania raczej bym stawial na plyte
     
  4. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Po pierwsze, sprawdź czy jest porysowana, nagrywałeś na verbatimie ? Jeśli masz dysk, to spróbuj ją zainstalować, jeśli się uda to raczej wszystko w porządku :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum