1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd przy instalowaniu gry na dysku

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez miszu, Marzec 23, 2013.

  1. miszu

    miszu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam xboxa z 2006r. z LT 2.0 i dysk 20gb.
    Sprawa wygląda tak.
    Tomb Rider (2013r). przeniosłem bez problemów na dysk.
    Niestety jak chcę sobie przenieść np. GTA IV, Far Fry 3, Forze to przy około 60-80% wyskakuje błąd, że trzeba wyjąć płytę i przetrzeć szmatką....

    Co może być tego powodem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    słaby laser porysowana płyta
     
  4. miszu

    miszu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Porysowana płyta odpada - bo nagrywam na nowych...
    Laser da się jakoś przeczyścić czy coś?
     
  5. Goblin950

    Goblin950 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    144
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Okolice Warszawy
    Przeczyścić można ale nie wiem czy to coś ci da, bo pewnie zakurzony nie jest skoro go uzywasz. Jak już będziesz musiał go wymienić, nie jest to duży koszt, a pomoże na pewno ;)
     
  6. miszu

    miszu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam w sumie jeszcze 2 xboxa z rrod, sprawdzałem napęd i jest bez lt, a nie wiem czy sam dam rade przerobic ;d
    Trudny jest ten proces? (Nie jestem zielony z komputerami, ale z xboxem ;d)
     
  7. Goblin950

    Goblin950 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    144
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Okolice Warszawy
    Nie wymieniaj całego napędu, wymień tylko laser. Jeżeli się na tym nie znasz to nie dasz rady, trochę pieprzenia z tym jest ;/


    Pomogłem ? Daj przydatne ;)
     
    1 osoba to lubi.
  8. miszu

    miszu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przydatne ;d
    Tylko znajde gdzieś informację jak to wymienić?

    I czy nie dziwne jest to że przeniósł się tylko Tomb Rider, jesli byłby to laser to moim zdaniem nic by się nie przeniosło, dobrze myślę?
     
  9. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Śpróbuj kilka razy pod rząd np GTA jak zainstaluje za powiedzmy 3-4 razem to więcej jak pewne ze laser klęka.
     
Wczytywanie...

Poleć forum