1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd przy Logowaniu

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kamyk233, Listopad 11, 2009.

  1. kamyk233

    kamyk233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Poznań
    Mam problem. Chodzi o to, że nie korzystam już od ponad 2 miesięcy z XBL i raczej już nie będe. Teraz mam pytanie: czy da się usunąć jakoś to powiadomienie o nie podłączeniu do XBL? Wyskakuje ono za każdym razem, gdy się loguje na swój awatar.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    naciśnij przycisk home - na maxa w prawo, tam gdzieś jest profil, autologowanie, wyłącz xbl i komunikator i już. chyba :p
     
  4. kamyk233

    kamyk233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Poznań
    Zrobiłem tak i dalej jest to samo. Ma ktoś inne pomysły?
     
  5. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
    Zobacz w powiadomieniach i tam kliknij odpowiednie okienko...
    Tylko dziwne bo ja też nie korzystam ale żaden komunikat nie wyskakuje ;)
     
  6. kamyk233

    kamyk233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Poznań
    w jakich powiadomieniach? Chodzi CI o ten komunikat co mi wyskakuje? Jest tylko: OK i Sprawdź połączenie...
    Strasznie mnie to irytuje :(
     
  7. kamyk233

    kamyk233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Poznań
    Odświeżam temat. Ktoś pomoże?
     
  8. Shakedown

    Shakedown Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Zrób zdjęcie tego powiadomienia i wklej tutaj.
     
  9. kamyk233

    kamyk233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Poznań
    Odświeżam temat, tak jw. próbowałem już chyba wszystkiego w ustawieniach z zalogowanym jak i nie zalogowanym userem.

    [​IMG]
     
  10. kamyk233

    kamyk233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Poznań
  11. kamyk233

    kamyk233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Poznań
  12. kamyk233

    kamyk233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Poznań
  13. kamyk233

    kamyk233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Poznań
  14. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    Jednym z rozwiązań jest stworzenie nowego profilu nigdy nie podłączanego do live. Możesz też ustawić auto logowanie i załaduje Ci się profil przy starcie konsoli bez tego ustrojstwa.
     
  15. kamyk233

    kamyk233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Poznań
    Ale wtedy tracę punkty z achivement`ów.

    Czy przy 2 stworzonych profilach można to ustawić? Wydaję mi się, że już tego też próbowałem...
     
Wczytywanie...

Poleć forum