1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

blad przy nagrywaniu fify 11

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kudlaty662, Październik 7, 2010.

  1. kudlaty662

    kudlaty662 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Wczoraj chciałem sobie pograć w nowa fife 11 ale po włożeniu płyty z grą do konsoli wyskoczył komunikat zęby przeczyścić płytę lub uruchomić ponownie konsole.Wszystko robię zgodnie z instrukcja ( Jak nagrywać gry na Xbox 360 - Komputery.Spryciarze.pl - video )tylko popełniłem jeden błąd.W programie ABGX360 nie zmieniłem z levela 2 na 3. Dzisiaj nagrałem od nowa, zmieniłem level i teraz nie czyta mi w ogóle płyty. Moje pytanie brzmi: co robię złe ? Gdy wcześniej nagrywałem gry wszystko było w porządku.I do czego są tel levele w tym programie?
    Acha jakim programem jest najlepiej zrzucać obraz płyty? Dotychczas nagrywałem przez Clone CD.
    Z góry dziękuje za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gsm Liberty

    Gsm Liberty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Wgraj ixtreme LT do napędu, sciągnij moją wersje i wypal. To wszystko.
     
  4. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    level 2 i level 3 to poprostu "dokładniejsze sprawdzanie danego obrazu" ... nic złego z obrazem nie robi, poprostu dokładniej sprawdza jaki masz SS,dmi, itp itd.

    wykasuj clonecd i nagrywaj imgburnem, oczywiście imgburn odpowienio ustaw (tak jak na tym filmiku YouTube - How To Burn Xbox360 Games With Imgburn VERY EASY TUTORIAL )

    jaką nagrywarką wypalasz, i jakie płyty używasz ?
     
  5. kudlaty662

    kudlaty662 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam napęd Lg w menedżerze urządzeń pisze mi coś takiego: HL-DT-ST DVDRAM GSA-H4N2.
    Głownie używam płyt Emtec DL i Platinum DL.Konsoli nie używam do gry przez live t tez potrzebny jest ten ixtreme?
    Próbowałem także nagrać PES 11 i tez nie czyta płyty.
     
  6. szajba19

    szajba19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ZG
    Verbatimy,i przy okazji spróbuj nagrać prze Imgburn
     
  7. tomaszek007

    tomaszek007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    tylko verbatimy - zadne inne emteci ,omegi itp - raz nagrasz raz nie - a po jakims czasie korzystania(grania) na takiej plytce jest komunikat "przetrzyj szmatka(...)
     
Wczytywanie...

Poleć forum