1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd przy nagrywaniu gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Piotr-TAG, Lipiec 22, 2010.

  1. Piotr-TAG

    Piotr-TAG Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Więc tak mam Xboxa 360 :)

    I chciałem sobie zgrać grę wszytko przeczytałem robię zgodnie z instrukcją,i powinno być wszytko dobrze,ale nie jest :mad:.Na tym poradniku się wzorowałem Nagrywanie gier na xbox 360 • programosy.pl.A błąd to [​IMG].Proszę o pomoc.

    Nagrywam na płytkach Verbatim prędkość 2.4 więc wszytko robie o k
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Zmień program do nagrywania na clonecd lub XBC .
     
  4. Koowall

    Koowall Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Rozumiem, że nagrywasz z pliku *.dvd tak ?? :)
     
  5. psycho666

    psycho666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie pomogła zmiana programu do nagrywania na clonecd
     
  6. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    Ja tak miałem przy Alanie Wake. Ściągnąłem wersję i było OK ;)
     
  7. kamilkosz

    kamilkosz Banned

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    te nagrywarki pod ata zazwyczaj wywalaja te bledy, nagrywarka teraz kosztuje 70zł ;) sprobuj clone jak ci sie nie uda to pozegnaj sie z tym szajsungiem
     
  8. Piotr-TAG

    Piotr-TAG Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak nagrywam plik *dvd.Wiem że moja nagrywarka stoi nawet 50 zł :D,zobaczymy jak to będzie z tym clone cd :)
     
  9. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Ja również kiedyś miałem takie błędy posiadam nagrywarke NEC ND-3540A i przeczytałem że wystarczy zmienić oprogramowanie nagrywarki na najnowsze wiec tak zrobiłem z 3540 na 3540A i teraz ImgBurn działa bez problemów ale to że nagrywarka mi się sypie to czyta mi tylko Verbatimy heh
     
  10. kamilkosz

    kamilkosz Banned

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    KULA mialem takiego neca przez pare miesiecy, najpierw wlasnie Tsst potem nec a teraz benq - na poczatku z neciem bylo ok - tzn przed aktualizacja nie chcial zadnej nagrac, po aktualizacji wypalil z 20 mintow potem sie sypnal calkowicie
     
  11. ziomal432

    ziomal432 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja miałem takie okienko przy nagrywaniu Episodes from Liberty City (przy weryfikacji), wyłączyłem weryfikację, nieco przeczyściłem płytę i gra się dobrze zgrała na dysk konsoli i działa sprawnie. Jeśli błąd jest przy zapisie, spróbuj na innej płycie...
     
  12. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin

    Ja już ten napęd mam parę ładnych lat jedyny minus po aktualizacji to weryfikacja po nagraniu bo nagrywa szybko a weryfikuje z 30-40 minut :/
     
  13. kamilkosz

    kamilkosz Banned

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak img burnem nagrywasz to wyalcz weryfikacje, ja jej nie uzywam i jest git - kazda nagrywarka weryfikuje tyle :)
     
  14. yoshipl

    yoshipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Taki błąd nagrywania w moim przypadku to wina jakości tanich płyt np. esepranza, emtec, ale nawet przy Verbach potrafił się znaleźć trefny krążek (1 na 20).
     
  15. kamilkosz

    kamilkosz Banned

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    yoshipl jesli dobra nagrywarka to nagrasz na hawkach nawet, podkreslam DOBRA

    @ reasumujac.. do autora - musisz sam zobacyzc co nie tak, kupic lepsze plyty,. kombinowac z predkoscia, jesli nie pomoze kup nagrywarke :)
     
  16. Piotr-TAG

    Piotr-TAG Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywałem już 2 razy w Clone CD raz wyskoczył błąd,a za drugim razem wszytko nagrało się ale płytka nie chodzi :(.Możecie coś jeszcze doradzić ?
     
  17. Marian112

    Marian112 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    na jaką płytę nagrywasz chodzi mi o firme :} bo tylko ten błąd występuje jak kupisz jakąś tanią płytę . za 2 zł w kiosku :} oraz czasem się zdarzy że płyta jest zepsuta chodzi mi o verbe :} albo twoja nagrywara nie obsługuję płyt dl :}
     
  18. Niko363

    Niko363 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czemu gdy obraz ma wielkosc 7.6 GB to na nagranej plycie pokazuje ze zajmuje 173mb ? Czy to dobrze i tak ma byc ? A i w niektorych obrazach mam folder SystemUpdate a w innych nie mam tego folderu mam tylko 2 AUDIO i VIDEO. Czemu tak jest ?
     
  19. Piotr-TAG

    Piotr-TAG Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywam tylko na Verbati :),moja nagrywarka obsługuję DL.Niko mam też takie coś.Jeśli możecie dajcie mi jakiś 100 % poradnik nagrywania gier na Xbox`a.
     
  20. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    jest na forum w dziale artykuly, a co do folderow to powinny byc audio i wideo i zajmuja one niewiele, a niekiedy sa na plytach aktualizacje dasha i znajduja sie one w folderze system update
     
  21. Niko363

    Niko363 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha czyli jesli gra zajmuje na przyklad tak jak u mnie 173 mb to bedzie dzialac i jest ok ? Prosze o odpowiedz.


    Piotr-TAG tu masz poradnik http://xboxforum.pl/iso-f31/nagrywanie-obrazow-iso-windows-4.html PS. masz dalej ten sam problem z nagrywaniem ? Jak nie masz to powiedz jak naprawiles ten problem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum