1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Blad przy nagrywaniu gry

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Sasuke94, Marzec 23, 2013.

  1. Sasuke94

    Sasuke94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    Posiadam standardowy napet cd/dvd HL-DT-ST DVDRAM GT30N [(ATAPI) info. z imgburna może ma znaczenie)
    który mam w laptopie.
    Dziś przy próbie nagrania gry na płytę wyskakuje błąd ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
    nie mam pojęcia co jest grane używam programu IMGBURG jakiś rok temu wszystko działało.
    Zauważyłem jeszcze w tutorialach by użyć opcji Change Book Type wydaje mi się że mój napęd to LG lecz
    po wejściu w opcjach jest błąd i nie chce się zmienić.
    W innym temacie na ten temat wyczytałem że napęd może być walnięty ale szczerze w to wątpię ponieważ rzadko go używałem.
    Proszę o pomoc. Jeżeli jakiejś istotnej informacji nie udzieliłem proszę pisać.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    mam ten sam napęd co ty , tylko gt20n i takie info też mi wyskakwiwało więc nagrywareczka jest spoko. jakie płyty używasz, pozmieniaj sobie bufory w zakładce build -page 2 na 512mb oraz I/O -page 2 też na 512mb zaznacz OPC i wtedy spróbuj nagrać jeśli chodzi o zmiane change book to nic to ci nie da reszta to szczęście czy wypali , ja na niej paliłem na płytach paltinum i verbatim i vakoss(odziwo dziś załączyłem alana wake i śmiga oraz instaluje się na dysku)
     
  4. Sasuke94

    Sasuke94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Używam esperanzy, ustawiłem jak podałeś lecz bez rezultatu niestety ;/
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    esperanzy do kosza kup platinum lub verby
     
  6. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Kolego w którym % nagrywania wyskakuje błąd? jak w 97% to dajesz anuluj i w 2 okienku dajesz tak (zamknąć sesję )
     
  7. Sasuke94

    Sasuke94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    w 3% wyskakuje błąd
     
  8. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    płyty panie , płyty :) nie ma co oszczędzać
     
  9. Sasuke94

    Sasuke94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    naprawdę to może być wina płyty ??
     
  10. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    no jak nie sprobujesz to sie nie przekonasz Platinum kosztuje 2zl wiec to i tak duzy wydatek nie jest Verba ze 4,5 zl w porownaniu do oryginalu :) , w moim przypadku vakossy przeszły ale po czasie niektóre gry do wyrzucenia , reszta nagrywana na platinum i verbie i wszystkie smigaja do tej pory
     
  11. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak w 3 % to nagrywarka albo płyty i jak ci na verbatimach nie pójdzie to jeszcze może pomoże wgranie najnowszego biosa do nagrywarki a jak nic nie da to daj spokój i nie grzeb w ustawieniach img bo to ci nic nie da szkoda płyt i pieniędzy
     
  12. Sasuke94

    Sasuke94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    OK dzięki za pomoc spróbuje jeszcze z verbatimami a narazie co to mam jeszcze kompa który nagrywa esperanzy na lejcie :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum