1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd przy nagrywaniu gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez burzaa, Październik 25, 2010.

  1. burzaa

    burzaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pisałem już podobny temat, a więc chce nagrac w imgburnie gre, ale gdy ustawiam wszystko i daje aby nagrywal wywala mi blad.
    Oto przydatne screeny:
    HTML:
    http://wgrajfoto.pl/pokaz/img1010/dysk6a47.jpg
    HTML:
    http://zapisz.net/view.php?filename=743_img_2.jpg
    HTML:
    http://zapisz.net/view.php?filename=865_img_3.jpg
    HTML:
    http://zapisz.net/view.php?filename=442_img.jpg
    HTML:
    http://zapisz.net/view.php?filename=133_img_4.jpg
    Pierwszy screen jest to mój dysk. Nie wiem dokladnie jakiej firmy jest ten dysk, a tam przy wyborze trzeba okreslic dysk.

    PS. Laptop nie jest jakiś stary, a występuję mi ten sam błąd co na starszym kompie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. endless200

    endless200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Koszalin
    najprawdopodobniej masz za slaba nagrywarke.
     
  4. burzaa

    burzaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale kiedyś nagrywałem na tej samej, a w laptopie jest raczej nowsza bo nei ma tyle lat przynajmniej co stacjonarny
     
  5. endless200

    endless200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Koszalin
    kiedys wypalalem na lapie filmy ile płyt zepsulem to nie moglem zliczyc a nagrywalem na veratimach. na X-a to nawet nie probowalem. Sprobuj u kumpla z nowsza nagrywarka na stacjonarnym jak nie pojdzie to moze jest obraz uszkodzony
     
  6. burzaa

    burzaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przed chwilą "niby ruszyło" bo przynajmniej ten błąd nie wyskakiwał, ale i tak lipa. Jutro spróbuję
    Dzięki za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum