1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd Przy Nagrywaniu! - Help

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez swistak1100, Marzec 21, 2010.

  1. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Siemano! Zaplanowałem sobie nagrac BattleFielda Bad Company 2..
    Już wczoraj nagrywałem tą gre kumplowi i wszystko działało ,a dziś? Dziś to totalna masakra!! Najpierw spaliło mi jedną płytke(Pomyślałem, że jakas wadliwa..). Włożyłem 2 a tu to samo! Wyskakuje błąd który własnie wklejam :
    [​IMG]

    Proszę o szybką i dającą mi do pomyślenia odpowiedz!
    Za mądre odpowiedzi podziękuje a za lipe wiadomo..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Lite ON ?
     
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Spróbuj nagrać za pomocą clonecd lub XBC .
     
  5. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jeżeli chodzi o nagrywarke to LiteOn..
    No nie prędko sproboje nagrać bo, dziś niedziela a pozatym może obraz płyty zdupiony lub płyty wadliwe? Verbatim..
     
  6. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Możesz dać screena z abgx to zobaczymy czy z obrazem jest wszystko OK.
     
  7. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    ok chwila tylko go przeskanuje jakies 5-7 minut..
     
  8. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    ustawiles booktype dla liteona?
     
  9. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    "Oh! I know the answer to this one!

    I laughed as soon as I saw it was Fat Albert you were backing up. I tore my hair out a couple weekends ago doing exactly what you are now.

    Fat Albert has a ton of bad sectors on the disc as a form of copy-protection.

    So...In DVD Decrypter to into Options and on the I/O tab make sure you checkmark the box "Ignore Read Errors" and set "Software Read Error Retries" to something low...I picked 2.

    It will take a l-o-n-g time to read through all those errors, but at the end of the process you should have a working backup.

    Oh, only caveat to my advice is that I always keep AnyDVD running so that may have helped with some of the copy protection as well.

    Good luck"
    tutaj jest prawdopodobnie zawarta odpowiedz, nie znam angielskiego wiec przetlumaczcie, jesli nie to usune posta
     
  10. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nieee.. już nagrywałem dość sporo gier tą nagrywarką i puki co działają.
    Ale jak możesz to powiedz gdzie to ustawić..

    @UP
    Wrzuciłem to na translatora i
    "Więc ... w DVD Decrypter się w opcje i I / O karty upewnij się, że zaznaczenie pola "Ignoruj błędy odczytu" i ustaw "Oprogramowanie Błąd odczytu Retries" coś niskie ... Wybrałem 2."
     
  11. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
  12. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Skan z ABGX:
    #1 Screen:
    [​IMG]
    #2 Screen:
    [​IMG]
     
  13. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    to nie jest wina abgx czy obrazu tylko napedu, masz blad IN/OUT, na samej gorze errora masz napisane. masz jakas plytecd-rw albo po prostu jakas inna plyte na zbyciu? nagraj ja imgburnem (cd lub DVD) i zobacz czy pojawi ci sie taki sam problem
     
  14. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Z grą jest wszystko w porządku . Moim zdaniem spróbuj nagrać za pomocą clonecd lub Xbox Backup Creator , gdyż imgburn często wywala błędy z różnych dziwnych powodów .
     
  15. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ok, w takim razie dzięki za odpowiedzi... Jeszcze jutro kupie jakąś tanią płytke i zobacze czy ryra czy nie! Napisze jutro..
     
  16. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    mnie nigdy nie wyswietlal errora ale to ponoc bardzo mozliwe, spruboj zmienic program do nagrywania albo nagraj na innej nagrywarce (np. u kolegi)
     
  17. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dobra.. Podziekowałem wam w róznych postach ale tylko raz! napisze co i jak jutro.. See Ya!
     
  18. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Nie pomagam za dziękuję tylko dlatego że chcę !
     
Wczytywanie...

Poleć forum