1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd przy nagrywaniu I/O Error

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Bednaros, Wrzesień 20, 2008.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Bednaros

    Bednaros Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Mój model nagrywarki to LITE-ON DVDRW LH-18A1H. Kiedy próbowalem nagrać grę na xboxa na płytce Verbatim DVD-DL prędkością 2x to wyskoczył mi jakiś bład kiedy płyta była weryfikowana przez program IMGBURN.

    Oto link do błedu http://img56.imageshack.us/my.php?image=badti0.jpg

    Prosze o pomoc bo nie chce tracic najlepszych plytek Verbatima ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. simonnt

    simonnt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Błąd przy nagrywaniu

    Mam taka sama w jednym komputerze, niestety ale lite-ony sa zje-ba-ne...
    Popsulem pare plytek...
    Jedyne rozwiazanie to kupno LG za 90zł ;]
     
  4. targ44

    targ44 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Błąd przy nagrywaniu

    Mam LG i wszystko nagrywa bezbłędnie ! Polecam
     
  5. Bednaros

    Bednaros Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Błąd przy nagrywaniu

    Chciałbym aby ktoś jeszcze coś napisał na temat tego błędu. Czyli mam kupić nagrywarke inną ?
     
  6. simonnt

    simonnt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Błąd przy nagrywaniu

    tak, najlepiej LG za 90zł :)
     
  7. Bednaros

    Bednaros Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Błąd przy nagrywaniu

    Dodam iż dziś próbowałem nagrać na płytkę firmy ESPERANZA grę Star Wars: TFU na moim LITE-ONIE i wyskoczyły dwa błędy w 50% nagrywania płyty. Oto one:
    http://img291.imageshack.us/my.php?image=bad2fz3.jpg
    http://img291.imageshack.us/my.php?image=bad3bx7.jpg

    Wczoraj byłem u kolegi, który ma nagrywarkę Pioneer 215, wcześniej podziełilem Star Warsy na 10 czesci winrara i zgrałem na pamiec przenosna. Rozpakowalismy całosc u niego na kompie i nagralismy programem IMGBURN prędkościa 2.4x. Cała operacja przebiegła pomyslnie i kiedy wrocilem do domu i wlozylem plytke do xboxa okazalo sie ze xbox nie czyta nagranej plytki i wyswietla ze mam przeczyscic plytke szmatka i uruchomic ponownie konsole.... Dodam ze inne nagrywane plytki, ktore sa bardzo porysowane i wrecz boje sie ich wkladac do napedu moja konsola czyta dobrze i wszystko dziala tak jak powinno, a sa to gry Assasins Creed i PES2008.


    Wracajac do tematu. Jedynym rozwiazaniem dla mnie jest kupno nowej nagrywarki i mowicie ze gierki beda mi chodzic na xboxie tak ?
     
  8. piotr5001

    piotr5001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2008
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Kakowa
    Odp: Błąd przy nagrywaniu

    Esperanzy nie zawsze działają na x
    spróbuj na verbatrim płytce
     
  9. bigger1

    bigger1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam co do nagrywarki lg mam lg gh22lp i nie moge na niej zejść z prędkosci nagrywania do 2,4 tylko zawsze nagrywa 4x używam płytek verbatim 8x a to dlatego że nie ma juz tych predkosc nagrywania 2,4x poprostu verbatim juz takich nie produkuje czy beda problemy jezeli bede nagrywał 4x cz y trzeba cos zrobic żeby nagrało 2,4 x
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum