1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd przy nagrywaniu IMGBURN I/O ERROR

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tomi_148, Sierpień 6, 2010.

  1. tomi_148

    tomi_148 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podczas nagrywania płyty wyskoczył mi tako komunikat. Co to jest???
    hbnty8u67.JPG | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    nagrywales plyte dvd dl?
    nagrywales z pliku .dvd?
    jesli zrobiles wszystko poprawnie to standardowa procedura: Nagraj na drugiej nagrywarce, nagraj na innej plycie - jesli znowu bedzie zle - nagrywarka do wymiany. pozdro
     
    1 osoba to lubi.
  4. tomi_148

    tomi_148 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ta nagrywałem płytę dvd dl. z pliku dvd
     
  5. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    no to bardzo mozliwe jest ze nagrywarka umarła
     
  6. tomi_148

    tomi_148 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale na płytach DVD nagrywa, tylko na dl taki błąd wykasuje
     
  7. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    wiem i najprawdopodobniej nie nagrasz juz zadnej plyty dl na tej nagrywarce ale najlepiej bedzie jak poczekasz z tym do jutra, niech wypowie sie ktos kto bedzie bardziej obeznany w tym temacie bo ja to tak na 60% jestem pewien tego, co napisalem
     
  8. tomi_148

    tomi_148 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    spoko, poczekam do jutra.
    thx za pomoc!!!
     
  9. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    o, jeszcze jedno: w jakiej predkosci nagrywales?
     
  10. wojtas453

    wojtas453 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    O jezu...
    Mam ta sama nagrywarke, tez tak mialem na poczatku, ze raz mi to wyskoczylo, potem drugi, a teraz mi nagrywa jedna na 5 plyt, bo przy reszcie cos takiego wyskakuje.
    Nie warto juz nic przy niej robic.
    Chociaz moze zrob tak.
    Najpierw rozkrec ja i przeczysc laser.
    Potem moze zmien firmware
    Mozliwe tez by bylo, ze ulamany przewod ATA, ale to by w ogole plytek nie czytalo.
    A tak pytanie od siebie. CD ci nagrywa?
    U mnie na tej samej nagrywarce nawet nie widzi CD.
     
  11. Goku

    Goku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Też mam identyczny problem kupiłem nagrywarkę już przerobioną Miałem szybciej taka samą nagrywarkę lecz padła i nie czytała żadnych płyt nie widziała ich Wiec wysłałem na gwarancje i dostałem druga lecz nie da sie nagrać straciłem już 5 płytek i nie wiem wywala mi bład różnie nie kiedy przy 30% nie kiedy przy 50% Odrazu odpowiem że jest ona przerobiona już bo nie pyta mnie czy overburn czy truncate Już nie wiem co z tym szukałem w necie czegoś lecz nic nie znalazłem oprócz usuniecie histori opc Może ktoś doradzi co z tym zrobić :(
     
Wczytywanie...

Poleć forum