1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

bład przy nagrywaniu IMGBurn

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bista, Listopad 1, 2009.

  1. bista

    bista Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Błąd przy nagrywaniu. Co to może być? Proszę o pomoc.

    scree.JPG - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. diukus

    diukus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Doradzam wrzucic plik spolszczajacy do ImgBurn'a a co do bledu to na 90% wina plyty, tez mialem problemy z finalizacja nagrywania lub nawet z przejsciem na 2 warstwe na innych niz Verbatim.
    Jeszcze pytanie czy to jest nagrywarka w Notebooku czy PC?
     
  5. bista

    bista Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Verbatim. Dodam tylko, że wcześniej nagrywałem activate.iso w IMGBurn - zmieniałem Layer Break po czym wróciłem na domyślne.
     
  6. MLODYpl

    MLODYpl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Amsterdam
    CloneCD - tym programem zawsze udaje mi się nagrać, chyba jedna płyta mi padła do tej pory.
     
  7. MATZ

    MATZ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Potwierdzam. CloneCD jest rewelacyjny. Najpierw abgx360, a potem wybrać w clonecd plik *.dvd.
     
  8. lukash846

    lukash846 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem z nagraniem gry na Xboxa 360. Mam nagrywarkę LG GH22NS50 nagrywałem już nią gry i było dobrze, ale po jakimś czasie zaczoł mi wyskakiwać błąd. Jak ktoś się zna i pomoże to gg :D 8551757 :p
     
  9. akira5

    akira5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pobiedna/ Wrocław
    prawda jest tylko jedna. zeby nagrywac gry i byc w 100% pewnym ze bedzie wszystko ok to polecam kupic lepsza nagrywarke (Pioneer pasuje idealnie)
     
Wczytywanie...

Poleć forum