1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd przy nagrywaniu nowym iHAS

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kangarooo, Październik 29, 2011.

  1. Kangarooo

    Kangarooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemano.

    Wczoraj w nocy nagrywałem nowego Battlefielda. Przy weryfikacji wyskoczył w 50% błąd i/o. NAped iHAS sflashowany pod Ix burner max, płyty verbatimki mk3. Nagrywałem z OPC, veryfity i 4x. Pomysły ? O dziwo z tej płyty zainstalowały się tekstury bez problemu lecz chciałbym drugą płytę z singlem nagrać porządnie. Pomysły ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    z tego co słyszałem to max 2.4x a nie 4x może dlarego
     
  4. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    Ja nagrywam z zaznaczonym OPC i z prędkością 2,4X bez problemów.
     
  5. Kangarooo

    Kangarooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywałeś też mk3 ?

    Panowie jakieś inne pomysły? Czy próbować 2,4x ?
     
  6. snake68

    snake68 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    174
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rypin
    spróbuj na 2,4 spidzie ,może to pomoże.
    najwyżej zmarnujesz jeszcze 1 płytkę
     
  7. michafibi

    michafibi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a czemu nie 4x z opc? bo c4 chyba mówił,że 4x dla mk003?
     
  8. Kangarooo

    Kangarooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    W tutorialu flashowania nagrywarki na końcu są ustawienia IMGBURNA i jest pokazane żeby zaznaczyć OPC i nagrywac 2,4x. Zastosowałem się do tego i mkm003(Verbatim Printable) nagrywam bez problemów a na LG nie szło
     
Wczytywanie...

Poleć forum