1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Blad przy nagrywaniu. Pomocy!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kielich, Styczeń 15, 2010.

  1. kielich

    kielich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wroc
    Ema.

    Trzeci raz z rzędu wywala mi błąd w imgburnie (dwa różne obrazy) przy nagrywaniu. Nie wiem co jest przyczyną... może jakieś złe ustawienia?

    1. obraz ściąga się bez problemu
    2. rozpakowuje
    3. abgx360
    4. nagrywam


    [​IMG]


    [​IMG]

    Będę bardzo wdzięczny.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Spróbuj nagrać clonecd . Zaktualizuj firmware nagrywarki . A w abgx360 jest wszystko OK ?
     
  4. kielich

    kielich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wroc
    Do tej nagrywarki nie ma nowego firmware, ale wcześniejsze płytki się nagrywały. clonem mówisz? no spróbuje.....ktoś ma jeszcze jakieś teorie?
     
  5. bartle

    bartle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    Przy nagrywaniu w imgburn zaznaczasz plik *iso czy *dvd? Aby plytka nagrala sie poprawnie trzeba zaznaczyc plik *DVD. Jakich płytek używasz?
     
  6. livingfear

    livingfear Guest

    W abgx jest wszystko ok.popelniasz jakis bład w img burn.
     
  7. kielich

    kielich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wroc
    Zaznaczam plik .dvd

    Wydaje mi się ze to wina tego ******go *****skiego lite-ona
     
  8. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Próbowałeś nagrać w clonecd ? Sam mam starego liteona ( nagrywarka ) i działa bez zarzutu .
     
  9. qatroo

    qatroo Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Clonecd - to wszystko :)
     
  10. kielich

    kielich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wroc
    ok. dzięki chopaki. poczytałem trochę i............winna jest nagrywarka na 90% bo sporo osób ma z nią problemy. Poszedłem z obrazem go znajomego, powtórzyłem całą procedurę jak wcześniej i nie było problemów z nagraniem. Liteon śmierdzi ***em
     
Wczytywanie...

Poleć forum