1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd przy nagrywaniu Pomocy

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kusti, Styczeń 17, 2010.

  1. Kusti

    Kusti Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam dziś sobie chciałem nagrać na płytke gre Vancouver 2010, ale niestety sie zawiodłem bo wyskoczył mi błąd , 2 razy nagrywałem i 2 razy błąd
    Nagrywałem na płytkach Omega, nagrałem już dużo gier na nich bez problemów, a teraz wyskoczył problem
    Z góry dzięki za pomoc

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Imgburn dość często potrafi wywalić jakieś dziwne błędy w najmniej oczekiwanym momencie . Zmień program do nagrywania na clonecd powinno pomóc . Choć może to być wina płyty , ale raczej wątpię .
     
  4. Kusti

    Kusti Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dokłądnie , za 1 razem miałem 98 % już szczęśliwy a tu nagle ten błąd , ok jutro pójdę po Verbatimy i nagram clonem i zobaczymy
     
  5. Byniak

    Byniak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi w xboxie się napęd psuje i nie których gier mi nie odpala ani nie nagrywa. Jak to nie pomoże to zastanów się nad moją wersją
     
  6. Kusti

    Kusti Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem Clon'em i zadziałało, dzięki :)
     
  7. VV44

    VV44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Czarnystok
    U mnie nieclone też działa od zawsze
     
Wczytywanie...

Poleć forum