1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd przy nagrywaniu.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez HajdeFiniszyn, Wrzesień 25, 2014.

  1. HajdeFiniszyn

    HajdeFiniszyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podczas nagrywania Mass Effect 2, przy 97% IMGBURN nie dawał cienia aktywności przez ok 5 minut, a następnie wyskoczył ERROR I/0.

    Niestety screenów nie zrobiłem.

    W czym tkwi problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kamil126

    kamil126 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    81
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    Kolego ,toż to wróżęnie z fusów .Musisz podać więcej szczegółów. Na początek podaj ustawienia ImgBurna itp.
     
  4. HajdeFiniszyn

    HajdeFiniszyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    [​IMG]
     
  5. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Jaka nagrywarka?
     
  6. HajdeFiniszyn

    HajdeFiniszyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    iHas 124-b
     
  7. kamil126

    kamil126 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    81
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    Sproboj jeszcze raz ,podczas nagrywania nie rob nic na komputerze
     
  8. HajdeFiniszyn

    HajdeFiniszyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tym razem wy*ebało error przy 50%.
     
  9. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Przepuściłeś obraz przez abgx ?? Dograłeś wszystko ?? Wszystko było na zielono ?? Jak masz ustawiony eeprom ??
     
  10. HajdeFiniszyn

    HajdeFiniszyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przepuściłem przez abgx bezproblemowo.

    I teraz jeśli można proszę mi wytłumaczyć ostatnie pytanie. :)
     
  11. kamil126

    kamil126 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    81
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    EEPROM chyba nie ma nic do rzeczy przy grze xgd2
     
  12. Thexamx

    Thexamx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2014
    Posty:
    58
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zmniejsz w write zakładka page 2 bufor na mniejszy
     
Wczytywanie...

Poleć forum