1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

błąd przy nagrywaniu

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez zabijaka11, Grudzień 30, 2009.

  1. zabijaka11

    zabijaka11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam.
    próbuje nagrać grę night fight round 4.
    wszystko jest ok do czasu kiedy zaczynam wypalanie, bo po około 5 sekundach wyskakuje jakiś błąd, czym może to byc spowodowane?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Może zaktualizuj sterowniki do nagrywarki.
     
  4. zabijaka11

    zabijaka11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ojej ale jak to zrobić jestem kompletnie zielony w takich sprawach.
    nagrywarka jest w laptopie DVD Super Multi DL na naklejce tak pisze, a we właściwościach mam 2.
    Hitachi HTS541612J9SA00
    Slimtype DVD A DS8A1P

    CO CO JA MOGE ZROBIĆ, BYŁBYM WDZIĘCZNY ZA POMOC
     
  5. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Spróbuj poszukać sterowników na google. Wpisz nazwe nagrywarki i sterowniki czy coś. Lub wejdź w panel sterowania -> system -> sprzęt i tam spróbuj zaktualizować.
     
  6. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    A nie próbujesz czasem nagrać płyty wirtualnym napędem ?
     
  7. zabijaka11

    zabijaka11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    NIE, to nie wirtualny napęd.
    przy clone cd to samo, juz sam nie wiem o co chodzi, popróbuje w google poszukać tego firmware, bo z właściwości nie może nic znaleźć,
     
  8. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    Najlepiej będzie jak wstawisz screen z tym błędem. Bo po słowach "wyskakuje jakiś błąd" nic nie można stwierdzić.
     
  9. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No przedało by się abyś pokazał ten błąd.
     
  10. zabijaka11

    zabijaka11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    PISZE TAK
    ImgBurn


    Set LO Data Zone Capacity Failed !
    Reason: Write Protected

    Anuluj Ponów poróbę Kontynuuj
     
  11. zabijaka11

    zabijaka11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeszcze pytanie. bo mam w kompie stacjonarnym nagrywarke dvd dl pionier tylko już leciwa jest. może na niej spróbować?
     
  12. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No spróbuj, co ci szkodzi
     
  13. zabijaka11

    zabijaka11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bo ona ma około 4 lat. no ale spróbuje, jak nie da rady to coś kupie do nagrywania,
    tymczasem dzięki za chęci
     
  14. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    Hm na jakich płytach to nagrywasz ? Bo może masz jakieś lipne ?
     
  15. jashimara

    jashimara Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    TM
    No właśnie może jeszcze kupić jakieś inne płyty w sklepie.
     
  16. zabijaka11

    zabijaka11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    płytki verbatim x8 i tdk x8 i emtec x8 żadne nie działają, to pewnie wina nagrywarki
     
  17. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Spróbuj nagrać programem clonecd . I tak jak napisał kolega na początku : zaktualizuj oprogramowanie nagrywarki . Marka płyty nie ma specjalnego znaczenia .
     
  18. zabijaka11

    zabijaka11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    clone cd to samo, a jak biore aktualizacje napędu to pisze że nie ma uaktualnienia. a na jakimś wgrywaniu biosu naprawde się nie znam. spróbuje na drugim komputerze, ale coś czuje że będzie trzeba iść do sklepu po nagrywarke, bądź dać komuś do nagrania.
     
  19. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    No to faktycznie jeśli tak się dzieje na dwóch programach to pewnie wina nagrywarki . A sprawdzałeś obraz gry programem abgx360 ? Bo może gra jest żle zripowana .
     
  20. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    Albo mimo napisów na nagrywarce nie obsługuje ona standardu DVD+R DL. Wina może być też w tym iż laser jest już bardzo zmęczony i nie radzi sobie z płytami DL. Najlepiej sprawdź na 2 komputerze. Płytkę próbujesz wypalać z pliku .iso czy .dvd ? Bo jeśli z .iso tu może leżeć błąd.
     
  21. zabijaka11

    zabijaka11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprawdzałem, i według poradnika z obrazem wszystko ok. nawer w nero gdy próbowałem zrobić test napędu to wyskakiwał błąd. no trudno. spróbuje na pionierze a jak nie to szukam kogoś z nagrywarką dl.;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum