1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

błąd przy nagrywaniu.

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez vilin, Listopad 28, 2010.

  1. vilin

    vilin Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    Co sie stało ,czemu wyskoczył blad ?
    Imageshack - beztytuues.jpg
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. vilin

    vilin Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    tylko spatchowalem .
     
  5. vilin

    vilin Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
  6. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A na jakiej płycie to nagrywałeś?
    A i jeszcze jedno z tego co widzę to nagrałeś wersję RUSSOUND więc jak masz LT+ to nie masz się co przejmować błędem przy nagrywaniu bo ta wersja i tak na LT+ nie chodzi
     
  7. edenek

    edenek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poł‚aniec, Poland
    kup nowa nagrywarkę tez miałem LG GSA i dałem sobie z nią spokój, moja też nagrywała i nagle przestała ;)
    I/O error to błąd sprzętu
     
  8. vilin

    vilin Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    dobra .
    miałem lekki syf na pc i pousuwałem ,bo nie miałem miejsca
    wszystko fajnie ,ale jak odpalam już to prosi mnie o aktualizację ;/
     
  9. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jedynym sposobem, żeby zagrać w ten release co nagrałeś na płytę jest 3xupdate.
    Poradnik

    Linki z tematu wygasły, tu masz nowe:
    UPDATE KINECT ADVENTURES
    MediaFire


    UPDATE KINECT ANIMALS
    MediaFire
     
  10. vilin

    vilin Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    a jak sprawa mojego obecnego dasha oraz napęd ?
     
  11. vilin

    vilin Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    niestety ten link co podałeś jest zły ,bo wyskakuje błąd.
     
  12. vilin

    vilin Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    Idzie wszystko już !:)
     
  13. Zwol4

    Zwol4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kłodawa
    Możesz powiedziec co takiego zrobiles ze udalo ci sie nagrac? ja juz 2 plytki spartoliłem i nie chce trzecią tak załatwić, Pozdro Zwol4
     
  14. vilin

    vilin Banned

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    Więc tak :
    Zassałem grę
    Nagrałem ISO
    Potem zrobiłem aktualizacje dasha tym sposobem co podał kolega
    Załączyłem Wave 4 ,a potem zalączyłem AC i zaktualizowałem i wszystko ładnie śmiga.
    Fable III również idzie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum