1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd przy nagrywaniu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez csjay, Styczeń 7, 2011.

  1. csjay

    csjay Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam problem przy nagraniu gier. Nagrałem już chyba z 4-5 i przy kolejnych próbach wyskakuje mi taki sam błąd
    [​IMG]
    Raz mi wyskoczył przy 50% raz przy 40% i teraz przy 0%. Dodam że nagrywałem na płyty Esperanza DVD+R DL.
    Czego to może być wina nagrywarki?? Czy złego obrazu płyty??
    Z góry dzięki za pomoc i Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Z mojego doświadczenia płyty ja miałem to gówno esperanza i raz przy grze 48% też błąd ( nie pamiętam czy taki sam ale też w IMGBurn ) a 2 raz nagrywałem filmy * 8 nie zmieściło się na 4,7 więc wziąłem ten shit i w innym programie też błąd przy 52% a płytach intenso i ta gra i filmy normalnie się nagrał spróbuj innymi płytami
     
  4. decees

    decees Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dokladnie, podziekuj Esperanzom jak masz nagrywarke inna niz Pionek albo Plextor
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Wylacz wszystkie programy typu deamon tools.
    Poczytaj o SPTD.

    @Down
    Przeciez SPTD to nie program.
     
  6. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Te programu mu nic nie dadzą ja też miałem wszystko wyłączone zawsze tak mam i na esperanzo frytki a na intenso wszystko ładnie poszło nie kupuje już tych płyt totalne dno szkoda tylko kasy ja polecam kupić inną płytę najlepiej intenso albo oczywiście verbatim i nagrać jeszcze raz i się wtedy dowiesz ( ja kupuje intenso bo są tańsze a jeszcze mnie nie zawiodły ale wiadomo verbatimy najlepsze jak masz kase to sobie kup verbatimy )
    PS: Chociaż programów też masz nawalonych jak nagrywasz to staraj się wyłączyć wszystkie programy i nic nie robić na kompie ale i tak stawiał bym na płytę
     
  7. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    A ja tam na Esperanzy złego słowa nie powiem. Nagrywam pół na pół z Verbatimami (lepsze tytuły) na leciwym LiteOnie (ze 5 latek) , do tego CloneCD i 0,00% bubli wynikłych z winy nagrywania.
     
  8. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Ja mam LG i esperazno nie toleruje wszystko inne nagrywa bez problemu ale z esperanzo nie daje rady mi to nie przeszkadza kupiłem kiedyś 2 ( czyli nie duży koszt ) oby dwie się nie nagrały a poczciwe intenso śmigają aż miło nagrywałem jeszcze na omega THX i jeszcze jakieś tanie płyty i wszystko było ok a tu na esperanzo takie bum no ale bywa
     
Wczytywanie...

Poleć forum