1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd przy odczycie niektórych gier + kupno xboxa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mambo, Maj 27, 2011.

  1. mambo

    mambo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam problem pozyczyłem xboxa na dzien od znajomego który chce go sprzedać jest to konsola za 2008 roku aczkolwiek błąd polega na tym że powiedzmy farcry działa normalnie żadnego błedu a np gdy próbuje odpalic skate 3 to podczas grania lub chwile podczas loadingu wyskakuje bład płyty i to nie tylko przy tej grze ale przy więkrzości
    może ktos mi pomóc z tym się uporać ? / konsola jest przerobiona
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    wyglada na to ze powolnymi krokami zbliza sie koniec napedu,ale moze wystarczyc tylko kalibracjia i czyszczenie,w tym wypadku ciezko powiedziec...postaraj sie instalowac gry na dysku konsoli,wtedy beda chodzily plynnie i nic zlego nie bedzie mialo miejsca
     
  4. donaar

    donaar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Suchedniów (Kielce)
    Jeśli tylko jest taka możliwość to zgraj grę na dysk twardy, ponieważ wtedy konsola czyta grę z dysku nie używając napędu, który jak widać ma problemy z odczytem
     
  5. pajunk93

    pajunk93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śmigiel
    @Up, nie zgadzam się z tobą w jednej kwestii. Kiedy gra jest nagrana na HDD, to napęd jest używany tylko do rozruchu. Ale na pewno nie, że jest nie używany.
     
Wczytywanie...

Poleć forum