1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd przy odpalaniu FIFA16 (0x87de0017)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez aanndrzej, Grudzień 17, 2015.

  1. aanndrzej

    aanndrzej Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Hej,
    grałem dzisiaj rano w FIFA16 i wszystko śmigało, przychodzę z roboty, otwieram piwo, odpalam konsolę, włączam FIFA16 i po 5s. nagle pojawia się czarny ekran i pisze, że jest błąd połączenia z serwerami Xbox i jest napisane, że to błąd 0x87de0017.
    Mieliście taki problem bądź macie aktualnie? Nadmienię, że FIFA16 w wersji cyfrowej. Już googlowałem i wiem, że były przypadki, kiedy ludzie mieli problem z takim problemem i też dotyczył on tylko i wyłączenie cyfrowych wersji gier.
    Shiet, co robić? Czekać czy pisać do supportu? Chyba, że też macie ten błąd.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3270
    Polubienia:
    1863
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    A tak ciężko zajrzeć w ustawienia sieci w konsoli, albo na www MS? Na stronie jest info o problemie z livem. Jeżeli masz XO to w ustawieniach sieci również wyświetlają się problemy z xbl jeżeli tak owe są ;)
     
  4. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Trzeba grać bez internetu.
     
  5. samir

    samir Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wyszków
    Ja mam to samo, ale nie mogę uruchomić żadnej gry ani aplikacji.

    Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
     
  6. adriamek998

    adriamek998 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
  7. aanndrzej

    aanndrzej Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Aż tak ciężko odpowiedzieć na pytanie tylko trzeba odpowiadać dogryzając?
    Patrzyłem na stronę i jak jeszcze ja zerkałem to było napisane, że wszystko działa prawidłowo, dlatego spytałem.
     
  8. ArassPL

    ArassPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2015
    Posty:
    183
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odpuść sobie granie w F16. Strata czasu i szkoda zdrowia. ta gra to jeden wielki bubel a aktualizacje nic nie naprawiają, a tylko pogłębiają problemy.
    U mnie raz wystąpił taki problem, ale uruchomiłem x1 ponownie i działało wszystko. Inny problem to ciągłe ładowanie się FUT, a dokładnie jak szuka przeciwnika to gra się zawiesza, ciągle jest ikona ładowania. O taka sytuacja.
    PS. Gram sobie w demo na pc bo to jedyny grywalny produkt F16.
     
Wczytywanie...

Poleć forum