1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd przy odpalaniu gier .

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Chlor, Wrzesień 7, 2014.

  1. Chlor

    Chlor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , od dwoch lat posiadam konsole z rgh , i nigdy nie mialem problemów z grami az do dzis . chcialem pograc sobie w thief ale po wlączeniu gry wyskakuje mi komunikat nie mozna uruchomic gry pobierz ją ponownie , gre przerabialem do xex i god , pobralem tez dodatek do diablo 3 niestety wywala ten sam błąd ;/ macie jakies pomysły?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kizo

    Kizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    393
    Polubienia:
    146
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zary, Poland
    Jaka wersja Dash'a ( moze trzeba zrobic aktualizacje)
     
  4. Chlor

    Chlor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie wiem czy dobrze patrze interfejs główny 2.0.16197.0 jesli pomyliłem to napisz gdzie to sprawdzic.
     
  5. Kizo

    Kizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    393
    Polubienia:
    146
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zary, Poland
  6. Chlor

    Chlor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    słabo sie znam na tym wszystkim , a nie mam mozliwosci podpięcia konsoli do neta wiec jakis sposób bedzie najłatwiejszy?
     
  7. Kizo

    Kizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    393
    Polubienia:
    146
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zary, Poland
    nie ma innego sposobu jak te wyżej podane
     
  8. Chlor

    Chlor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moze mi ktos pomoc z tą aktualizacją ? jeden sposób odpada bo nie mam mozliwosci podpięcia kosnoli do neta , do jakiej wersji mam aktualizowac ?
     
  9. Kizo

    Kizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    393
    Polubienia:
    146
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zary, Poland
    16747
     
  10. Chlor

    Chlor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem z zrzutem pamięci NAND i CPUKEY , ;/ jest inny sposób , Kizo widze ze jestes w temacie moze moglbys mi pomóc z tą aktualizacją ?

    ok poszperałem w sieci i oto co udalo mi sie zrobic .
    Pobralem program Simple 360 NAND Flasher i odpaliłem go w konsoli po skanowaniu otrzymalem dokument txt z cpukey oraz plik flashdmp.bin 16,5mb
    mam konsole slim 4 gb wiec moja plyta główna to chyba trinity z tego co wyczytalem , pobralem tez program j runner . czy moge juz przystąpic do aktualizacji ? czy wszystko jest ?
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tak możesz wygeneruje ci wsad wgrasz na pendrive z simple i wgrasz to w nand
     
  12. Chlor

    Chlor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2014
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobilem kazdy punk tak jak w poradniku i jak juz wpinam pena do konsoli przy włączonym xellu to nic sie nie dzieje , zmienilem tez nazwe na nandflach.bin i dogralem plik xenon .elf i dalej nic
     
Wczytywanie...

Poleć forum