1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd przy odpalaniu 'kopii zapasowej'

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Cris0808, Sierpień 23, 2010.

  1. Cris0808

    Cris0808 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Otóż mój problem polega na tym że bezbłędnie nagrałem Mafie 2, a przed tym Wave 6 w obrazie zmieniłem na Wave 2 i kiedy wkładam płytę do konsoli odpala ja jako film i jest błąd : To play this disc, put it in an Xbox 360 console. Posiadam iXtreme 1.5. Nagrywałem tą grę dwoma programami (ImgBurn i CloneCD) i za każdym razem mam ten błąd, a nie jestem jakimś noobem w nagrywaniu gier na x'a bo wiele gier nagrałem i nie zmarnowałem na nich płyt, a tej gry za #@$%^ nie mogę nagrać;//

    Za pomocne odpowiedzi podziękuję :)

    //HoFi:
    -Zakaz zakładania tematów przez ''Użytkowników'' w dziale dla ''Świeżaków(do 20postów)''! następny taki temat i warn !! \kosz!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    zrób update ixtrema do LT - problem zniknie
    i bedziesz miał już 2 dobrze nagrane płytki :)
     
  5. Kondziu360

    Kondziu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Spróbuj nagrać do Wave3... Chociaż powinny być kompatybilne... Spróbować możesz...
     
  6. xRazor

    xRazor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łomża
    kup oryginała i 0 problemów
    nie przerabiam, nie kradne
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jak masz 1.5 to albo musisz wgrac nowsze ixtreme albo spatchowac gre na wave 2.
     
  8. druteron

    druteron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    236
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Otwock
    Przecież napisał, że zmienił z Wave 6, na Wave 2. Może po prostu masz jakiś zły obraz, albo nagrywarka ci odmawia posłuszeństwa. Jeżeli zawsze ci działało takim sposobem, a tym razem nie chce.
    Kiedyś też tak miałem, że nagrywało mi płyty bezbłędnie, ale nie mogłem ich odczytać, niedługo potem padła nagrywarka.
     
Wczytywanie...

Poleć forum