1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd przy próbie nagrania gry

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Hrystek, Lipiec 7, 2011.

  1. Hrystek

    Hrystek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Gdy próbuje załadować do nagrania jakiś plik .dvd to wyskakuje mi komunikat:
    "Nie można otworzyć pliku: LayerBreak-1913760
    Nie można odnaleźć określonego pliku."
    Nie wiem co mam robić. Mam dziś same problemy z kompem, na początku tylko przez minute mi nagrywało obraz(chyba nawet nie zaczęło) i wyświetlał mi się błąd w którym pisało "nagrywanie zakończone niepowodzeniem". Nie wiem co robić pomocy. Próbowałem czegoś szukać na forum, było coś w tym stylu, ale nic niepomógły.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    masz poprawnie skonfigurowanego imgburn ? w opcjach ustaw layer break na sztywno, nie powinien wyswietlac sie komunikat
    "Nie można otworzyć pliku: LayerBreak-1913760
    Nie można odnaleźć określonego pliku."
    rownie dobrze sprawdz czy plik .dvd jest poprawnie stworzony, musi on wygladac tak:
    dla gry dragon age 2 (gdzie nazwa obrazu nazywa sie "Dragon Age 2 XBOX360"
    "LayerBreak=1913760
    Dragon Age 2 XBOX360.iso"
    Jesli chodzi o problemy z kompem to niewiele jestem w stanie pomoc, przeciez nie wiem co tam sie dzieiej :]
    zaktualizuj soft do nagrywarki, ewentualnie nagraj na tym samym kompie ale na innym napedzie. jesli problem bedzie sie powtarzac to juz nie pomoge niestety. pozdro
     
  4. Hrystek

    Hrystek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Korzystam z CloneCD. Co do dvd to są na pewno dobrze zrobione, nie robiłem ich ja, ale nie możliwe żeby wszystkie ściągnięte przeze mnie pliki .dvd były zjechane. Bez kompa mogę żyć, byle by ściągnąć i zgrać.
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    a przeskanowales abgx ? bo oprogram tworzy samoistnie pliki .dvd
    poza tym sprobuj nagrac imgburn plytke, osobiscie uwazam ze program zostal stworzony do nagrywania gierek na ixa i nigdy nie mialem z nim problemow... ;0
     
  6. Hrystek

    Hrystek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. Hrystek

    Hrystek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zedytuj sobie plik dvd w notatniku. Albo po prostu przepusc obraz przez abgxa, stworzy Ci nowy plik dvd albo naprawi stary
     
  9. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Ty to palisz na + czy - DL?.
     
  10. Hrystek

    Hrystek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ...
    Palę na DL i mam dobry plik .dvd. Już niby rozwiązałem problem, nagrywam programem Xbox Backup Creator, i na płytach Verbatima. Miał parę tdków i na nich wtedy próbowałem nagrywać, na tym programie nie idzie na nich nagrywać. Nagrywanie nawet się nie zaczyna. Na vebatimach leci świetnie.
     
  11. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Są dwa rodzaje płyt DVD+R DL i DVD-R DL. O to chodziło dwa posty wcześniej.
     
  12. Hrystek

    Hrystek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hmmm... Czym to się różni ;d? Palę na +.
     
Wczytywanie...

Poleć forum