1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bład przy update dashboardu ( e 71 )

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MuNNek, Marzec 18, 2011.

  1. MuNNek

    MuNNek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
    Witam
    nie zebym był wkurzony , przez chwile myslałem ze konsole do serwisu jakiegos będe musiał dac. No niewazne w kazdym razie próbwałem zrobic update dashboardu sciagnietego z xbox.com.pl ( bo niechciał mi sie włączyć bulletstorm ) Włożyłem pendrive , uruchomiłem ponownie i niby zaczeło akutalizacje a tu nagle wyskakuje ze error pisze w róznych jezykach jakis tekst a pod tym duzy napis E 71 zdenerwowany wyłaczyłem konsole wyjołem pendrive i sie właczył. Teraz nie wiem czy sie bać ze moze wrócic ten bład , wgl. co on oznacza.?
    Jesli ktos moze miał podobnie niech napisze. ;)
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Bulletstorm ma na płycie Update, więc nie wiem po co ściągałeś go z internetu. Jeśli już tak bardzo chcesz zaktualizować dasha to wypal tą aktualkę na płytkę CD lub DVD.
     
  4. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Drugi Twoj post, na temat czegos o czym nie masz pojecia, przed chwilka doradziles ladnie jesli chodzilo o format filmu odtwarzanego na x360 <ironia>....

    A co do pytania mozesz sprobowac wgrac aktualizacje ponownie, lub zrobic poprzednio czyszczenie cache w pamieci konsoli, moze to pomoze..
     
  5. =ESTE=

    =ESTE= Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    D.R.O.13
    Poprostu przegrałeś na Pendrive'a plik "default.xex" obok folderu "$systemupdate" Dlatego wyskoczył błąd. Nic Się nie stało. Wystarczyło tylko usunąć ten plik z pendrive'a przed aktualizacją. Też tak Miałem. Spoko.
     
  6. MuNNek

    MuNNek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
    neo937 - niemogłem z płytki zainstowac ponieważ downgardowałem wave na niższego bym niemusiał uzywać activate.iso ( sorka jesli troche nazwe pomyliłem ).
    Własnie ESTE juz przed twoim postem kombinowałem , z tym updatem i własnie gdy tego pliku nie było wszystko zadziałało.
    Dzieki za wszystkie posty.
    Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum