1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd przy uzyciu activate.iso

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ololol, Styczeń 15, 2010.

  1. ololol

    ololol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Witam, posiadam grę tekken 6. Mam ixtreme 1.6 z napedem lite-on'a, nagrałem activate.iso. wkladam plytke z activate, konsola ja zczytuje normalnie, podmieniam za tekkena, wszystko ok, konsola rozpoznaje gre, uruchamiam naciskająć A i.. i pojawia się czarny ekran. konsola bootuje plyte, ale nie uruchamia się gra, ciagle jest czarny ekran.
    co moze byc powodem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  4. ololol

    ololol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    [​IMG]

    wyskoczyl taki blad. czyli wygląda na to, ze niesprawny jest tekken..
     
  5. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    A to jest log z płyty czy z pliku z grą na PC ?
     
  6. ololol

    ololol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    z płyty, pliku .iso nie mam na komputerze.
     
  7. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    To pożyczana od kogoś ?
     
  8. ololol

    ololol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    taki facet mi wysłał poprzez internet. wysłał mi tez fife 10, ona nie jest wav 4, ale działa idealnie.
     
  9. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Raczej nic z tym nie zrobisz albo błędy przy nagrywaniu albo błąd w pliku gry który sprawia , że gra nie uruchomi się lub będzie działać z błędami ( zwiechy , wywalanie do menu itp. ) . Płyta jest do wyrzucenia . Przed każdym nagraniem sprawdż obraz gry w abgx360 , jeśli będą jakieś błędy to abgx360 powinien je naprawić . Co do sprawdzania błędów możesz zajrzeć jeszcze tu : http://xboxforum.pl/poradniki-f31/wytlumacznie-bledow-abgx360-19483.html a szczególnie punkt 11 opisu
     
Wczytywanie...

Poleć forum