1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd przy weryfikacji w img. Gra powinna chodzić?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez matheok, Marzec 21, 2010.

  1. matheok

    matheok Banned

    Dołączył:
    Październik 4, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak w temacie, błąd wyskoczył podczas weryfikacji, gdzieś ponad połowie. Gra odpala, ale w jak już zaznaczam nowa gra , to w pasku wczytywania, wyskakuje blad nie mozna odczytac plyty. Ten błąd wyskakuje dokladnie tylko i wyłącznie w tym czasie. Mozliwe, ze to wina błędu przy weryfikacji?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tabris

    Tabris Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na jakich płytach nagrywałeś ??
     
  4. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nagraj jeszcze raz
     
  5. maciek1422

    maciek1422 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdynia
    Tak musisz nagrać jeszcze raz. To wina tego błędy. Też tak mi się dwie płyty zepsuły ;]
     
  6. Jaro86

    Jaro86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 21, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jesli nagralo do konca ale z bledem to nic ci z takiej gry... Ja mialem zle nagrana trzecia dvd od lost oddyssey i gra w pewnym momencie mi sie wieszala- musialem nagrac jeszcze raz...
     
  7. matheok

    matheok Banned

    Dołączył:
    Październik 4, 2009
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ok dzieki. Poprostu gra nagrała sie normalna w img do 100, ale w weryfikacji wywalił błąd przy 67 chyba. Wsadzilem do napedu, odpaliła, ale jak mowie.
    Tera bd nagrywał clonem bez weryfikacji
     
Wczytywanie...

Poleć forum