1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd przy wgrywaniu

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez Ogór, Listopad 15, 2012.

  1. Ogór

    Ogór Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    383
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam

    Podczas wgrywania flashu do Ihas 124b wyskoczył bląd "Error writing FLASH to drive"

    Wszystko robiłem według instrukcji i wyskoczył błąd. Co robić?

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. milczar111

    milczar111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. Ogór

    Ogór Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    383
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    W BIOS'ie ustawiłem IDE na wszystkie możliwość i komputer nie może się nawet uruchomić. Co robić w takim przypadku?
     
  5. milczar111

    milczar111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie może się uruchomić czyli? Jakiś komunikat?
     
  6. Ogór

    Ogór Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    383
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No jak ustawia na IDE i przu uruchomieniu komputera wyskakuje czarny ekran i wyskakuje komunikat "Missing operating system".Potem jak wejde do biosa to pojawiaja mi się wejścia Sata 1,2,3,4,5,6 i na 1,2 mam 2 dyski a na 4 miejscu Ihas.

    Co nalezy zmienić,żeby wgrać ten firmware do nagrywarki?

    Pozdrawiam
     
  7. Ogór

    Ogór Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    383
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  8. Ogór

    Ogór Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    383
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  9. piotr 1310

    piotr 1310 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    253
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lutocin Mazowieckie
    Spróbuj na inny komputerze,mi przy flashu mojego iHASA wyskakiwał ten sam komunikat.Podłączyłem do innego PC i poszło bez problemu.
     
  10. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Ja bym spróbował flashu na innym kompie bądź poprzez przejściówkę USB-SATA.
     
  11. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
    musisz wejść do edytora rejestru. mialem ten sam problem bo mam dysk SSD i kontroler ahci a jak chciałem sflaszować ihasa to nie mogłem, jak zmieniłem na ide to komp mi się nie uruchamiał (czarny ekran)
    musisz poczytać na google jak zmienić kontroler sata w kompie (edytor rejestru)
     
  12. Ogór

    Ogór Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    383
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Zrobiłem według poradnika na internecie i nic ;/ Cały czas wyskakuje ten missing operating system.Chyba zostaje mi sflashowanie na innym komputerze.
     
Wczytywanie...

Poleć forum