1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd przy wypakowaniu!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Mnichu573, Styczeń 3, 2010.

  1. Mnichu573

    Mnichu573 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Siemka!


    Mam ściagnołem gierke i chce wypakować i wyskakują mi błędy co mam teraz zrobić? Tu SCrn ; http://img121.imageshack.us/img121/8374/dsads.png
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maxi147

    maxi147 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może nie pobrałeś jakiegoś parta ??
     
  4. Mnichu573

    Mnichu573 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
  5. TheSonyMix

    TheSonyMix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hove (UK)
    Musisz iść do sklepu i kupić oryginał.
     
  6. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Błąd CRC jest wtedy, gdy jakiś part jest źle ściągnięty bądź zepsuty. Spróbuj naprawić Danymi Naprawczymi lub ponownie ściągnij parta.
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    rary sa na haslo?

    znasz to haslo??
     
  8. v3rm1n

    v3rm1n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja bym stawiał na błąd crc w jednym z archiwów. Spróbuj dościągać z rapidshare parta w którym wystąpił błąd ;)
     
  9. Mnichu573

    Mnichu573 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
  10. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    przedwczoraj miałem to samo , też z torentu , ale nie dochodziłem do tego czym to jest i usunołem
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    to zle wpisujesz albo masz zle
     
  12. Mnichu573

    Mnichu573 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Teraz jak próbuje po raz dziesiąty to się robi ze wszystkie party są błędne
     
  13. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    a jak ci pokazuje ten błąd to przewin ten pasek stanu i zobacz co tam dalej jest napisane.

    jak bedzie miał złe haslo to program ci napisze ze prawdopodbnie zle haslo
     
  14. Mnichu573

    Mnichu573 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
  15. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    to albo masz problem z kompem (np walniete ramy) albo partycja na ktora rozapkowywujesz gre nie jest w NTFS albo pobrales po prostu party z błedami
     
  16. Mnichu573

    Mnichu573 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
  17. darrooo

    darrooo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Łatwo to sobie sprawdzisz.

    Rozpakuj to sobie winrar-em i zaznacz "zachowaj uszkodzone pliki"
    Jeżeli blędem jest jakiś rar , to i tak plik się rozpakuje , ale nie polecam tego
    wypalać jeżeli chodzi o grę. Za to swietnie sprawdza się przy filmach , bo
    działają bezproblemowo ;P

    Mialem problemy z uszkodzonymi rarkami nonstop. Naprawiałem , lub dociagalem uszkodzone na nowo , potem to olałem i tylko opcja "zachowaj uszkodzone pliki" i działało nawet przy 10/20 "walnietych" rar-kach w koncu nadeszła zmiana dysku i problem minął
    stary twardziel był moim problemem ;P
     
  18. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    To na pewno nie wina torrenta - ******** sprawdzają CRC po pobraniu poszczególnych plików, jeśli się nie zgadzają, to pobiera dany plik od nowa. Pewnie masz walnięty dysk (ja to bym obstawiał), albo RAM jak krisr wspominał.
     
Wczytywanie...

Poleć forum