1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

BŁĄD PRZY WYPALANIU: "Duplex Secure's SPTD driver..."

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez GzymssS, Październik 18, 2011.

  1. GzymssS

    GzymssS Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    [​IMG]

    Jak to zlikwidować? Po uruchomieniu wszystko wydaje się OK, ale nie rusza nagrywanie.
    Czekałem 20 min i wszystko stoi na 0%.
    Zaktualizowałem firmware napędu, odinstalowałem Daemon'a i ręcznie usunąłem plik "sptd.sys" i nie wiem co dalej.
    Próbowałem także wypalić nowym clonem i też stoi.

    Może ktoś z Was miał podobny problem?

    Będę wdzięczny za każdą pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Tak jest to efekt emulacji napędu w daemonie. Nie wiem jak to usunąć, ale nie on jest przyczyną. Przynajmniej u mnie. też mi się wyświetla, ale nagrywanie przebiega bez żadnych problemów
     
  4. wojtekbp89

    wojtekbp89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Paryż
    Potwierdzam. Mam Deamon Tools Lite i jest podobny komunikat. Pamiętam, że podczas instalacji ImgBurn'a była jakaś opcja do zaznaczenia i było coś napisane obok SPDT...
     
  5. GzymssS

    GzymssS Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odinstalowałem ImgBurn'a i nigdzie nie znalazłem podczas ponownej instalacji tego SPDT, patrzyłem tez w ustawieniach - nie widać.
    Kurde tyle gier a nie ma jak wypalić.
     
  6. GzymssS

    GzymssS Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A u mnie kurde nie chce w ogóle ruszyć. Może to jakaś inna przyczyna?!?
     
  7. art_1000

    art_1000 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Chełm - Lublin
    Witam. Jedynie co nasuwa mi się to spróbować jeszcze odinstalować sptd, a nie usuwać ręcznie bo może jeszcze został jakiś wpis w rejestrze.
    Pobierz to SPTD for Windows 2000/XP/2003/Vista/Windows 7 ze strony DuplexSecure - Downloads tylko przed pobraniem wybierz wersję systemu jaką masz 32 bit lub 64 bit. Potem po pobraniu uruchom i powinny wyskoczyć 3 opcje (lub mniej nie pamiętam dokładnie), w każdym bądź razie ty wybierz unistall. Potem ponownie uruchom system i sprawdź czy dalej masz to samo.

    Pozdrawiam
     
    1 osoba to lubi.
  8. GzymssS

    GzymssS Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Udało mi się usunąć to zabździane SPTD, ale problem, nie zniknął.
    Jak się później okazało wystarczyło ściągnąć starszą wersję ImgBurn'a i poszło elegancko.
    Nie wiem w czym tkwił błąd. Czy to mój system nie przyjmuje nowej wersji programu czy nowa wersja nie działa pod XP?!?

    W każdym razie mogę wypalać a to najważniejsze.

    Dzięki wszystkim za zainteresowanie się tematem.
     
  9. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Szukałeś na forum? Używaj zawsze najnowszej wersji imgburna. Niżej link jak usunąć SPTD.

    http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/img-burn-blad-77282.html#post621812
     
Wczytywanie...

Poleć forum