1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd przy wypalaniu pomocy :/

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Marcinktk, Grudzień 13, 2011.

  1. Marcinktk

    Marcinktk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wyskoczył mi taki błąd przy 32% nagrania :/ "Nie można wykonać zadania z powodu błędu urządzenia We/Wy"
    Interpretation: Write (10) - Sectors: 1245376 - 1245407
    CDB: 2A 00 00 13 00 C0 00 00 20 00

    To są wszystkie dane, które wyskoczyły.
    Czy może ktoś mi powiedzieć w czym problem i co zrobić żeby nie wyskakiwał?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. starczyk

    starczyk Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zły obraz płyty, zła płyta (porysowana), zła nagrywarka. Ja tak miałem przy nagrywaniu płyt platiunum, na verbatimach mi się normalnie nagrywa.
     
  4. Marcinktk

    Marcinktk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem właśnie Verbatimki DVD+R DL nowiutkie i taki błąd mi wyskoczył:/ wypalałem programem imgburn - może coś źle ustawiłem przed wypalaniem? Proszę o pomoc.
     
  5. starczyk

    starczyk Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A przepuszczasz obraz .iso przez abgx? Czy nagrywasz xgd3?
     
  6. denny1233

    denny1233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a Layer Breack masz nastawiony na 1913760??
     
  7. Marcinktk

    Marcinktk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gdzie to trzeba ustawić? kompletnie się na tym nie znam...:/
     
  8. starczyk

    starczyk Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak nagrywasz plik dvd to otwórz go w notatniku i wklej co tam pisze.
     
  9. denny1233

    denny1233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. denny1233

    denny1233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    po pierwsze jak kolega wyżej pisał musisz obraz płyty .iso przepuścić przez AGBX360
    po drugie Layer Breack musisz mieć nastawiony na 1913760 (w imgburn'ie tools->Settings->Zakładka Write->i jest tam options i pisze Layer Breack (For DL Media bierzesz users specified i wpisujesz 1913760 klikasz spowrotem Calculate Optimal i klikasz OK) )
    po trzecie nagrywasz z prędkością 2,4x
    Po czwarte klikasz Write image file to disc
    po piąte masz taką księgę otwartą w prawym dolnym rogu programu kliknij na nią i wybierz firmę swojej nagrywarki dalej w zakładce "Change For" bierzesz Drive (For DVD+R DL Media) a w new settings klikasz DVD-ROM i klikasz OK
    Dalej wrzucasz obraz i Wypalasz płytkę
    Pozdro.
     
Wczytywanie...

Poleć forum