1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd przy załączaniu gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez robert95, Marzec 14, 2011.

  1. robert95

    robert95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam pytanie odnośnie oczywiście konsoli xbox 360. Otóż mam ją przerobioną (przynajmniej tak twierdzi gostek który mi ją przerabiał, pokazywał mi nawet jakieś nowe wyścigi że chodzą) ale po dojechaniu do domu i wpakowaniu uprzednio nagranych gier( AC B i Fable 3) wyskakuje mi że jest gra, pokazuje mi nawet jaka gra, klikam załącz grę i tutaj nagle pojawia się problem, (czarne tło xbox się nie wyłącza, zawias) I tutaj nasuwa się moje pytanie " Co mogę w tej sytuacji zrobić??"
    Z góry dziękuje za odpowiedzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Jaki masz dashboard? I jaką przeróbkę?
     
  4. robert95

    robert95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ten najnowszy dashboard( z pendrive'a wgrywany), a przerobka to nie wiem jak sprawdzic ale podejzewam ze LT+ ale sie nie znam zbytnio
     
  5. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
  6. yeti1992

    yeti1992 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może nie masz patcha AP 2.5 do tych gier ? Ja mam tak samo (czarny obraz i zwiecha) w Modern Warfare 2 i Black Ops.
     
  7. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    Po ostatniej aktualizacji dodali AP2.5 Do MW2 i BLack opsa.
    Czyli jedyne wyjscie to nagrać na nowo te obrazy i tyle, beda działać.
     
  8. yeti1992

    yeti1992 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No wiem. Już właśnie tak zrobiłem. I działa elegancko. Więc robert95 przeskanuj obrazy programem abgx360 i automatycznie wtedy wgrają się patche AP 2.5, potem jeszcze raz wypal obrazy. Będzie działać.
     
  9. robert95

    robert95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok, zaraz to zrobie, co do wczesniejszych postow to nie mam problemow z mw2 i black opsem dzialaja mi idealnie. tylko te nowsze(sa problemy) :) ThX z gory zaraz zobaczymy co to da
     
  10. robert95

    robert95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. robert95

    robert95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wszystko działa!! Temat do zamknięcia!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum