1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd Systemu E65

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez kuba426, Marzec 23, 2009.

  1. kuba426

    kuba426 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, Dzisiaj na telewizorze ukazal sie wlasnie tan blad, a to dlatego, ze chcialem na wlasna reke przerobic sobie iksa.
    Powiem jak to sie stalo. Probowalem zmienic fw jungleflasherem, i wprowadzilem naped w vendor mode po czym komputer sie z zawiesil i musialem go zresetowac. I pozniej wylaczylem konsole aby ponownie wykonac zadane operacje i juz niestety nie moglem wysunac tacki.
    Dalem sobie spokoj i zlozylem konsole. Pomyslalem, podlacze konsole do tv i zobacze co sie dzieje i na ekranie pojawily sie biale napisy na czarnym tle "blad systemu e65". I teraz pytanie, czy wystarczy zaniesc konsole do specjalisty od flashowania i on sobie z tym poradzi?? Czy niestety juz trzeba wymieniac naped??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    jak nie masz klucza napędu to konsola do wyrzucenia
     
  4. kuba426

    kuba426 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam, zapisałem na dysku.
     
  5. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Kwestia tego czy zapisales prawidłowy klucz czy klucz typu 00000000000000000000
     
  6. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    tylko ja teraz na twoim miejscu ten klucz i napęd dał jakiemuś fachowcowi, abyś sam tego nie robił, a i też jestem ciekaw czy dobrze ci się klucz zapisał
     
  7. kuba426

    kuba426 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ten klucz wyslal mi koles na maila u ktorego przerabialem na ixtreme 1.4.
    A więc, wystarczy flasha zrobic nic nie trzeba bedzie wymieniac??
    Myślę że sie uda (oby) hehe.
     
  8. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    no to git, wystarczy flash, tylko w jakimś serwisie
     
  9. kuba426

    kuba426 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzisiaj jadę do gościa który mi przerabiał kilka razy konsolę, ja wiem teraz jedno, żeby nie wiadomo jak tutorial był napisany, nie zrobię tego sam.
    Zawsze coś jest nie tak, mowa tu o konfiguracji kompa itd.

    Byłem, zrobiłem, działa. Dziękuję do widzenia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum