1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bład Systemu XP

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez SweetSmoq :>, Styczeń 18, 2010.

  1. SweetSmoq :>

    SweetSmoq :> Banned

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Leszno/Słubice
    Witam mam problem z grami na Windowsie XP ..

    [​IMG]

    Np po włączeniu Hitman Blood Money i graniu 5h wywala mi taki problem juz sam nie wiem co robić formatowałem

    http://w664.wrzuta.pl/obraz/3PCZcQ8oQ6g/011810175529
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Graj na konsoli , mniej problemów ...
     
  4. SoTTeR

    SoTTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    Masz zepsuty lub źle podłączony dysk twardy
     
  5. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    A w innych grach to samo ?
    Masz kilka opcji ;] Jeśli to wina tylko tej gry znaczy ze musisz sciagnąć najnowszego patcha ;] Jeśli nie to coś w kompie nie laczy - taśma, kabel zasilania itp. , a jak jeszcze nie to . to może system Ci sie już spier*olił albo wirusa zalapaleś ;] Jest dużo takich albo ... :p więc kombinuj ;P
     
  6. SoTTeR

    SoTTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    Na 90% jest to dysk bo miałem tak samo kupiłem nową taśmę i problem znikł ale mój brat miał tak samo i kupno taśmy nie pomogło i musiał kupić nowy dysk
     
  7. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    hymm, częsty problem z zintegrowaną karta intela. Polecam zainstalować najnowsze stery do kart graficznej !!

    jak nie pomoże to format , a jak dalej będzie ten problem to prawdopodobnie karta się przegrzewa


    sotter na pewno nie jest to wina dysku !! Jak widać na screenie wywala błąd pliku igxpdx32.dll ,który odpowiada za sterowniki kart graficznej !!
     
  8. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
  9. SoTTeR

    SoTTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    Fakt moja wina nie doczytałem :)
     
  10. Zero

    Zero Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    sratatata wina dysku jak byk wywala błąd z plikiem strownika karty graficznej, przeinstaluj sterowniki ewentualnie ściągnij nowsze z neta
     
  11. SweetSmoq :>

    SweetSmoq :> Banned

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Leszno/Słubice
    na 100% to nie dysku .. Na Vista gry chodziły bardzo dobrze tylko vista mnie denerwuje ..
    Na xp dopiero wystąpił problem


    Aha dzięki wam za pomoc
     
  12. Nitro

    Nitro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Chorzów!
    Zasilacz jaki?
    Jaką masz temp.przy restarcie kompa.Sprawdź w biosie.
    Spróbuj wgrać najnowsze stery do Graficznej i DirectX
     
  13. Zero

    Zero Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Koledzy moje ciekawe pytanie wielu z was potrafi zczytać kod błędu z xbox-a a nie potraficie sprawdzić co za błędy wam wyskakują? Windows tak jak i konsola ma swoje kody błędów, tutaj jeszcze dodatkowo mamy pokazane jaki plik wywołał błąd. A wy tu piszecie jaka temperatura kompa no chłopaki bez jaj
     
Wczytywanie...

Poleć forum