1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd tzw. szmatki

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez FormlessBag7, Maj 29, 2014.

  1. FormlessBag7

    FormlessBag7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Pewnie wiadomo o co chodzi mam problem bo często wyskakuje błąd,,szmatki" czy ja coś źle nagrywam czy co? Płyty są jak nowe ponieważ są trzymane w pudełkach nie są brudne ani nic. Czy to może być wina napędu w xboxie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    albo napęd albo źle nagrywasz - być może obydwa te problemy naraz.
    jakim programem nagrywasz, na jakich płytach. jakie masz LT ?
    podaj więcej szczegółów.
     
  4. FormlessBag7

    FormlessBag7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Mam LT+3.0, nagrywam przeważnie na OMEGACH, ale i tak jadę zaraz po Verbatimy, program to ImgBurn i najnowszy dash w konsoli nagrywarka to LITE-ON iHAS 124
     
  5. MichaelJack

    MichaelJack XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Marzec 1, 2014
    Posty:
    35
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    To raczej wina złego nagrania. Ja mialem tak źle nagrane gta v i musialem content wgrywać.

    Wysłane z mojego GT-I8260
     
  6. dijemex

    dijemex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    206
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubaczów
    Wstaw ssa ustawień imgburna.

    Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. FormlessBag7

    FormlessBag7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Jestem głupi i nie wiem jak wstawić ty ss ale możesz mi napisać jak to po ustawiać bo już kiedyś coś ustawiałem
     
Wczytywanie...

Poleć forum