1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd VERIFY! PILNA POMOC! :(

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Razor3100, Styczeń 12, 2009.

  1. Razor3100

    Razor3100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2008
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    WItam!
    Mam problem otóż podczas nagrywania płyty z grą Mirror's Edge wyskakuje błąd (patrz screen).
    Nagyrwałem 2 razy za pierwszym razem na nagrywarce Samsung później na laptopie z nagrywarką OPTIARC.
    2 razy błąd wyskoczył.
    Czego to jest wina nagrywałem na obydwu kompach i ten sam problem.
    Wina obrazu ISO?
    Moge nagrywać inne gry bez problemu?
    Aha i jak wsadze do napędu X360 to pisze żebym przetarł płytke ściereczką czy coś bo błąd odczytu.
    Macie jakies pomysły co z tym jest?
    Proszę o pilne odpowiedzi!

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Kurcze pisze to na każdej stronie o nagrywaniu najpierw zmiana płyt na verbatim następnie kupno pioneer 215/216BK
     
  4. Razor3100

    Razor3100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2008
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płytki są VERBATIM!
    A przedtem nagrywałem na tych nagrywarkach i było OK, tylko teraz pytam bo może to być tylko błąd obrazu ISO!
     
  5. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  6. piaszczyk92

    piaszczyk92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Suwałki
    U mnie też wyskakuje taki sam błąd przy mirrors edge a inne nagrywały się dobrze
    może mamy zepsute ISO
     
  7. monias

    monias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2008
    Posty:
    287
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Razor3100 a sprawdzałeś jakimiś programami obraz płyty czy nie ma żadnych błędów ?
     
  8. Razor3100

    Razor3100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2008
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Siema!
    Problem rozwiązany.
    Okazało się, że płytki które kupiłem są nagrywane z maks. prędkościa 8x a jak w IMG Burn ustawiłem 2.4x to i tak nagrywało na 4x i błędy wyskakiwały ponieważ za szybko dla nagrywarki było.
    Później wykręciłem z brata kompa nagrywarke (też samsunga) tylko że starszą bo tamtego kompa kupowałem chyba 4 lata temu ;]
    I wiem, że jak kiedys z porysanej płytki nie mogłem zgrać pliku na mojej nagrywarce to poszedłem na kompa brata i bez problemu.
    No i na tej nagrywarce brata wypaliłem bez problemu ;]
    Nie wiem dlaczego ale ta starsza nagrywarka jest lepsza :D
     
  9. Razor3100

    Razor3100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2008
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Siema!
    Problem rozwiązany.
    Okazało się, że płytki które kupiłem są nagrywane z maks. prędkościa 8x a jak w IMG Burn ustawiłem 2.4x to i tak nagrywało na 4x i błędy wyskakiwały ponieważ za szybko dla nagrywarki było.
    Później wykręciłem z brata kompa nagrywarke (też samsunga) tylko że starszą bo tamtego kompa kupowałem chyba 4 lata temu ;]
    I wiem, że jak kiedys z porysanej płytki nie mogłem zgrać pliku na mojej nagrywarce to poszedłem na kompa brata i bez problemu.
    No i na tej nagrywarce brata wypaliłem bez problemu ;]
    Nie wiem dlaczego ale ta starsza nagrywarka jest lepsza :D

    Mimo wszystko dziękuję za pomoc :)
     
  10. mrpop

    mrpop Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    U mnie podobne płyty kupione 2.4x bez problemu nagrały sie na notku ale jak kupiłem Verbatimy 8x i w imgburn ustawiłem 2.4x to się psuły płyty zawsze w tym samym miejscu , mniej więcej 50% nagranej płyty....i tak poszły 2 DVD do śmieci...
     
  11. ghost02

    ghost02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    213
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław | GG 2005759
    to co jak jest verbatim 8x to nie da rady nagrywać z predkością 2,4x tylko minimalnie 4x? troche dziwnie
     
Wczytywanie...

Poleć forum