1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bład w ABX, ISO zgrywany z płyty !!!!!

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez norbert626, Luty 17, 2015.

  1. norbert626

    norbert626 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam zgrywałem ISO na komputer forze 2 z płyty za pomocą IMGBURN i kiedy wrzucam do ABX to wyskakuje takie coś jak na obrazku .Proszę o pomoc !!! abx.png
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Źle skonfigurowany ABGX , nie wgrałeś fixa z oficjalnej strony , i ustaw go odpowiednio , znając życie masz lt 3.0 więc go ustaw pod 3.0
     
  4. norbert626

    norbert626 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuję !!! Owszem mam lt 3.0 a mógłbyś powiedzieć jak wgrać tego fixa i dać link do konfiguracji pod lt 3.0 będę bardzo wdzięczny :D Na stronie abgx ściągnąć te wszystkie wave ??
     
    Ostatnia edycja: Luty 17, 2015
  5. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna

    http://abgx360.xecuter.com/ sciągasz fixa wszystko masz na pierwszej stronie , jak ustawic abgx pod lt 3.0 to Ci pomoże google i nasze tutaj forum bo jest tutorial jak ustawić abgx.
     
  6. norbert626

    norbert626 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    OK ustawienia znalazłem pod lt 3.0 na forum :D To te abgx360.ini taa ? to uruchomić abgx kliknąć Ctrl + F i później tak i tam wkleić ??
     
  7. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Kliknij ctrl +f i daj katalog wyżej do głównego.
     
  8. norbert626

    norbert626 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wyżej do głównego abgx
     
  10. norbert626

    norbert626 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aaa ok już sprawdzam
     
  11. norbert626

    norbert626 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tamto już zrobiłem chyba. Na ss widać też konfiguracje abgx. Może to wina IMGBURN nwm .Błędy dalej są :( ab2.png abx3.png ab2.png ab2.png abx3.png
     
Wczytywanie...

Poleć forum