1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd w abxg po patchowaniu

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sci92bior, Listopad 19, 2009.

  1. sci92bior

    sci92bior Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzisiaj sciagnalem Call of dytu MW2 w wersji RF-TL. Jako ze moj xbox ma ixtreme 1.6 chccialem spatchowac obraz programem XB360 WAVE PATCHER. Włączyłem program. Ściagnalem pliki niezbedne do spatchowania na wave 3 i spatchowalem. Wszystko ukonczylo sie pomyslnie. Jednak podkusila mnie aby sprawdzic abgx czy obraz jest rzeczywiscie dobry. POdczas sprawdzenia wyskoczyło ze Stealth check failed! Czy zepsulem obraz czy moge nagrac taki obraz??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    a moze byc nam tez dal zobaczyc ten log???
     
  4. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Nie sprawdzaj obrazu po spatchowaniu bo wykryje błędy bo w orginale ma wave 4 i ci znów wgra pliki których nie chcesz , a jak chcesz sprawdzić to odepnij od neta kompa albo autofix ustaw na 0 ale lepiej jak odłączysz neta.
     
  5. sci92bior

    sci92bior Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mozna to jakos naprawic??


    ───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    \\//\\//\\//\\//\\/█\\//\ \ \/ /┌─┐┌─┐┌─┐\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\
    //\\//\\//\\//\█▀█\█▀█\█▀█/ /\ \ ─┤├─┐│ │//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//
    ───────────────▀▀▀─▀▀▀─▀▀█──────└─┘└─┘└─┘─v1.0.2───────[http://abgx360.net]────
    ▀▀▀
    Checking for updates to GameNameLookup.csv and abgx360.dat...
    Server file GameNameLookup.csv no newer than local file - not retrieving
    Downloading abgx360.dat
    98% [===============================> ] 45,475 7.6 KB/s ETA 00:00
    abgx360.dat was downloaded successfully

    C:\Documents and Settings\Sylwek\Moje dokumenty\Downloads\Call.Of.Duty.Modern.Wa
    rfare.2.XBOX360.RF.FIXED-TL\CODMW2.dvd is valid

    Checking Game
    ISO: "C:\Documents and Settings\Sylwek\Moje dokumenty\Downloads\Call.Of.Dut
    y.Modern.Warfare.2.XBOX360.RF.FIXED-TL\CODMW2.iso"
    Size: 7572881408 bytes (normal size)
    Files in ISO: 149, Folders in ISO: 1
    Total bytes used: 7255543454 (99.41%)
    Game appears to have random padding

    Checking default.xex
    Original PE Filename: iw4sp_ship.exe
    Original PE Timestamp: 2009/09/26 05:30:28
    Game Name: Modern Warfare(R) 2
    Developer: Infinity Ward
    Publisher: Activision
    Genre: First Person Action
    No Avatar Awards
    Achievements: 50 Achievements totaling 1000 Gamerscore
    XEX CRC = 1F46C35A
    XEX Media ID: F66327164FA486B27A77BBBF-2C8C0267

    Call of Duty: Modern Warfare 2

    Region Code: 0xFFFFFFFF
    Region Free!

    Checking SS
    Timestamp of Authoring: 2009/09/28 00:00:00
    Timestamp of Mastering: 2009/10/02 05:36:47
    SS Version: 1
    SS CRC = F935F56E (RawSS = B908ED13)
    SS Media ID: F66327164FA486B27A77BBBF-2C8C0267 (matches game)
    SS looks valid

    Checking DMI
    Timestamp of Authoring: 2009/09/28 00:00:00 (matches SS)
    DMI CRC = 943EA8D0
    DMI Media ID: F66327164FA486B27A77BBBF-2C8C0267 (matches game)
    DMI looks valid

    Checking PFI
    PFI CRC = 2A4CCBD3
    PFI is incorrect based on the date this game was authored (should have matched
    4th wave)

    Video partition found
    Checking Video padding... Video is zero padded
    Video CRC = 0E58FB9D (V0 = CF942E7B, V1 = 4809B37A)
    Video partition is incorrect based on the date this game was authored (should
    have matched 4th wave)

    Stealth check failed!

    Starting AutoFix
    Looking for F935F56E1F46C35A.ini in the online verified database
    Server file F935F56E1F46C35A.ini no newer than local file - not retrieving

    Using F935F56E1F46C35A.ini (346 bytes)
    Verifying DMI_8C408B3B.bin is valid before using it for AutoFix

    Checking DMI
    Timestamp of Authoring: 2009/09/28 00:00:00 (matches SS)
    DMI CRC = 8C408B3B
    DMI Media ID: F66327164FA486B27A77BBBF-2C8C0267 (matches game)
    DMI looks valid

    Verifying PFI_05C6C409.bin is valid before using it for AutoFix

    Checking PFI
    PFI CRC = 05C6C409
    PFI matches known data (4th wave - requires iXtreme v1.51 [Hitachi only],
    v1.6 [using activation disc], v1.61 or later)

    Failed to find or open 'Video_1914211B.iso' (No such file or directory)
    This is a very large video partition that isn't hosted on the database...
    You will have to find it elsewhere and put it in your StealthFiles folder
    AutoFix Failed!

    Checking for AnyDVD style game data corruption while running CRC check...

    Checking Game CRC... (press Q to cancel)
    Percent Elapsed Estimated Time Average Current Errors Total
    Done Time Time Left Speed Speed Recovered Retries
    100% 3:31 3:31 0:00 32.9 MB/s 51.0 MB/s

    AnyDVD style corruption was not detected
    Game CRC = A1E028C5


    Press any key to exit . . .
     
  6. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tak offtopic ale jak ustawi wg twojego poradnika to mu na wave 4 przywróci.....
    a potrzeba na wave 3 :)
     
  8. sci92bior

    sci92bior Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra nagralem plyte ale teraz pojawil sie kolejny blad. Gra odczytuje sie ale gdy po ok 20 sek. naped staje i pojawia sie komunikat "przeczysc plytke szmatka" ;/ Mam nagrac plyte jeszcze raz czy obraz do wyrzucenia??
     
  9. Starsep

    Starsep Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tczew
    Wystarczy, że odznaczy Disable all online functions i weźmie AutoFix na level 0, i mu nie przywróci patch'ów, ale po spatchowaniu już nie ma sensu sprawdzać abgx'em ;D.
     
  10. sci92bior

    sci92bior Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ej to mam nagrywac jeszcze raz ta plyte czy obraz jest zrypany (przypomne ze gra sie wlacza ale po 20 sek wyskakuje blad "wyczysc szmatka")
     
  11. misiekmr

    misiekmr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Może ze złą prędkością nagrywałeś?
    Jakie płytki?
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli gra się włącza to obraz jest ok

    Albo nagrywarka Ci siada albo coś nie tak z płytką
     
  13. sci92bior

    sci92bior Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nagraj raz jeszcze. Jeżeli nadal będzie nie tak to nagraj u kogoś innego. Być może nagrywarka Ci siada
     
  15. sci92bior

    sci92bior Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagralem jeszcze raz i ty razem plya nawet nie chce odpalic (otworz naped) ;/ takze czeka mnie kupno nowej nagrywarki... Dzieki za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum