1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd w aplikacjiach

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ambrataxi, Grudzień 7, 2012.

  1. ambrataxi

    ambrataxi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam wszystkich!

    Jak (chyba) każdy użytkownik używam aplikacji Youtube i Internet explorer.
    Kiedy przez dłuższy czas oglądam film to on się zatrzymuje a klikając przycisk Xbox guide nie włącza się menu
    i jedyne co pozostaje to reset. Dzieje się to tylko w tych aplikacjach, bo grałem ostatnio prawie cały dzień na imprezie
    z kolegami i Xbox nie zrobił zwiechy. Proszę o szybką odpowiedź czy to przez soft czy konsole.
    Mam oryginalny najnowszy soft. Konsola z 23.06.2012.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    A probowales pamiec cache wyczyscic?
     
  4. ambrataxi

    ambrataxi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    A jak to zrobić, i czy to nie usunie ustawień, jakiś plików?
    Zapomniałem o wersji dashu: 2.0.16202.0
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Klikasz na dany dysk dajesz zolty wyczysc pamiec podreczna ustawien nie
     
    1 osoba to lubi.
  6. ambrataxi

    ambrataxi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dzięki :) Akurat tego nie wiedziałem. Jakby dalej się tak działo to co?
     
  7. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    To sie pomysli
     
  8. ambrataxi

    ambrataxi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Po wyczyszczeniu pamięci podręcznej zacząłem oglądać i po 30min (w tym czasie też szybkiego przeskakiwania między filmami) znowu się zaciął. Mógłby ktoś pomóc?
     
Wczytywanie...

Poleć forum