1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd w F1 ??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Rafalktkd, Lipiec 19, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Rafalktkd

    Rafalktkd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Gram w F1 2010 na kopii zapasowej :p. Pomijając fakt, że 3x musiałem przechodzić GP Bahrajnu bo save z gry psuł się za każdym razem jak wyszedłem z gry po przejściu treningu z Melbourne. Teraz tak. Przeszedłem kwalifikacje Melbourne, save się nie popsuł, ale jest taki błąd, że gdy na początku zaczynam na oponach przejściowych, później typ mi mówi żebym zjechał do boksu po deszczówki, ale i tak dostaję przejściowe i nie mogę jechać bo ciągle wywala mnie z toru chociaż jadę tak wolno, że cały czas jestem ostatni... To ja mam jakąś z****** wersję F1 czy to błąd gry jest ? Bo nie da się to grać przy takim czymś. W Bahrajnie też zdarzył się taki błąd (ale tylko 1 raz), że co okrążenie gość wołał mnie na wymianę opon... O co kaman ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bartekdr

    bartekdr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lunlin
    W czasie jazdy musisz ustawić jakie opony maja ci dać przy wizycie w boksie robisz to krzyżykiem
     
  4. Rafalktkd

    Rafalktkd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    oo dzięki :) Sam bym na to nie wpadł
     
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Można ustawiać również nachylenie skrzydła przedniego oraz prace silnika
    Co do psucia się sava, to nie można wyłączać gry po treningu. Zresztą wyszedł chyba patch do tej gry
     
  6. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    skoro nie umiesz jechac na interach po deszczu to slabo, zmien ustawienia bolidu na mokry tor przed wyjazdem, powinno byc lepiej
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum