1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Bład w grze Need for Speed Hot Pursuit

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez dmxpl51, Listopad 26, 2010.

  1. dmxpl51

    dmxpl51 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rawicz
    Ściągnąłem grę Need for Speed ' Hot Pursuit. Nagrałem na płytkę (po nagraniu włączyłem proces veryfikacji i wszystko było ok, nagrywałem na tańszych płytkach niż Verbatim). Następnie włożyłem do xbox'a (przerobiony na iXtreme 1.61, więc musiałem odpalać najpierw acitavate.iso). Od razu ją zainstalowałem na dysk, cały proces przeleciał bez jakichkolwiek błędów. Jak już włączyłem grę to od razu wyświetlił mi się komunikat " Nierozpoznana płyta - Nie można rozpoznać płyty. Na konsoli mam zainstalowane najnowsze oprogramowanie. Mam zatem pytanie czy błąd jest związany z źle nagraną płytką czy może z jakimiś błędami w plikach które nagrywałem ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RAKUPL23

    RAKUPL23 Banned

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Strzelce Krajeńskie
    musisz wgrac nowy FW LT+ potem przed nagraniem przepuścic przez abgx 1.0.4 i on zainstaluje patcha i gra
     
  4. SFU666

    SFU666 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    228
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Gdzieś Ty się uchował?
     
  5. shifty

    shifty Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Mam podobny problem co kolega, też nagrałem nfs i wyskauje mi że nie można przeprowadzić aktualizacji, też mam iXtreme 1.61, i ogolnie gry działają zaraz po nagraniu nfs nagrałem CoD: Black Ops i działa bez zarzutu, jakby ktoś mi mógl powiedzieć co to jest ten nowy FW LT+
     
  6. dzwonkom

    dzwonkom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    LT + najnowszy firmware do napędów Liteon oraz Benq-u bez niego nie odpalisz żadnego nowego tytułu. Opcja szukaj naprawdę nie gryzie....
     
  7. tomq96

    tomq96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja słyszałem że tylko na Verbatinach wchodzą gry, juz kilkanascie gier przegralem na Verbatiny i nic mi sie nie pojawiało podobnego
     
  8. KuChar

    KuChar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Inowroclaw, Poland
    To źle słyszałeś...
     
  9. Alf1966

    Alf1966 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Trzebiatów
    Ktoś chyba zaspał. Najlepiej poszukaj tematów o AP 2.5 i wszystkiego się dowiesz. Co do verbatimek to nie prawda choć sam ich tylko używam, bo według mnie są najlepsze.
     
Wczytywanie...

Poleć forum