1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd w image burn

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez AvePasy, Styczeń 1, 2011.

  1. AvePasy

    AvePasy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam Was szanownych uzytkownikow, zwracam sie do was z prosba o pomoc. Ze sprawa mniej zwiazana z xbox'em , aleee. Chodzi o bład w image burnie w trakci nagrywania gry (dokladnie Just Cause 2) spatchowalem z wave 4 do wave 3 no i tak jak zawsze zaczynam, przy 28% pokazal sie błąd: http://zapodaj.net/214954093af2.bmp.html Raczej nie powienien to byc blad nagrywarki, bo zakupilem ja za ok 130zl dokladnie 1 miesiac temu i wszystko dobrze nagrywala, do dzisiaj.. . Prosze o pomoc:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. AvePasy

    AvePasy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Emtec ;/ Nagrywalem wczesniej Verbatmiem (ok), Platinum(ok), Intenso(ok) Emtec'iem tez nagrywalem wczesniej i bylo dobrze.
     
  5. AvePasy

    AvePasy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    to przerzuc sie spowrotem na verby
    na pewno nie jest to problem zwiazany z patchowaniem
     
  7. AvePasy

    AvePasy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dzeki, mam jeszcze 5 emtec'ow to jeszcze popróbuje;)
     
  8. songossj2

    songossj2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pokój ok. 2x4[m]
    Miałem ostatnio podobny problem. Na 5 verbatimów na które nagrywałem gry, 5 się nagrało, natomiast na płyty esperanza na 8 płyt, nagrały się dobrze 3, a 5 pierwszych nadawało się do wyrzucenia. Jedyna dziwna sprawa jest taka że te 5 pierwszych płyt esperanzy nie dało się nagrać i taki błąd ciągle wyskakiwał i wszystkie nagrywałem tego samego dnia. A kolejne 3 nagrywałem nastepnego dnia i poszły ok;] W kazdym razie polecam verbatimki;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum