1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd w Img burn

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Mnichu573, Styczeń 11, 2010.

  1. Mnichu573

    Mnichu573 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Siemka!

    Chce se nagrać gierke. Mam plik .dvd i iso. Tutaj błąd na scrn : http://img213.imageshack.us/img213/2998/dsdasd.png
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nightclubing

    nightclubing Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    przerzuc sie na clonecd i po klopocie
     
  4. lagaczigi

    lagaczigi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Masz padniętą nagrywarkę albo używasz tandetnych płyt.
     
  5. pilarek777

    pilarek777 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja nagrywam alkoholem i wszystkie chodza
     
  6. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja korzystam z Img burn i nie mam z nim żadnych problemów a nagrywam na najtańszych płytach . raczej coś z nagrywarką , program jest ok
     
  7. sla0

    sla0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mi też wyskakiwał błąd (nie pamiętam czy taki sam), zacząłem używać programu Xbox Backup Creator on sam włącza Img burn i dobrze nagrywa.
     
  8. fragles1

    fragles1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    strzyżów
    mi tez taki blad wyskakuje dawaj caly czas ponow probe az wkoncu zaskoczy i beddzie nagrywac dalej
     
  9. tsunadefan

    tsunadefan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a moze uszkodzony obraz płyty?
     
Wczytywanie...

Poleć forum