1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

blad w imgburn

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez trojanek, Marzec 31, 2010.

  1. trojanek

    trojanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    siema mam problem w imgburn
    blad zaczyna sie I/O

    nie mam pojecia o co chodzi 3 plyty z rzedu blad w 50% ;/
    co to moze byc ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adi2229

    adi2229 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Błąd w zmienianiu warstwy, tj. przechodzeniu z jednej na drugą?
     
  4. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    jakie płyty?
    jak masz jakieś "tańsze" to zmień na verbatimy
     
  5. aves

    aves Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tez mam ten sam problem nagrywamna verbatimach i 3 plyty skopane pod rząd zaczynam myslec czy nie jest to jakas wina obrazu choc abx mowi ze jest ok
     
  6. kamilwar5

    kamilwar5 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    z xbox live
    to na 90% wina nagrywarki.Miałem dokładnie taka samą sytuację jak kolega wyżej przy próbie nagrania drugiej warstwy wyskakiwał błąd.Mi pomogło kupienie nowej nagrywarki za ok 130 zł,teraz nagrywa nawet płytki za 1,5 zeta :D. te 10% to może byc źle ustawiony Img Burn
     
  7. math_man

    math_man Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Też kilka razy miałem taką przygodę, na tańszych i na verbatimach
    zmianiłem program na CloneCD i wszystko ładnie śmiga, nie miałem jeszcze z nim żadnej przykre sytuacji.
     
  8. encorton

    encorton Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mialem to samo. Nagrywarka nagrywala i nagrywala i wkoncu odmowila posluszenstwa (przynajmniej wydaje mi sie ze to wina nagrywarki). Polecialy 4 plytki. Kupilem nagrywarke na allegro za klepy i smiga:D Nagrywam na plytkach Titanum. Jest ok.
     
  9. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    I/O - system przetwarzania danych - (Input-output) prawdopodobnie masz zjechaną nagrywarke albo jakieś niedoskonalosci na plycie (czasem wystepuja plamy o innym zabarwieniu). sprawdz nosniki ewentualnie zmien naped
     
  10. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    U mnie w CloneCd zero bledow powodzenia z imgburn ;)
     
  11. kofaniutki_misio

    kofaniutki_misio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hej,

    jeśli masz taki błąd?
    http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/co-za-blad-imgburn-46690.html

    to spróbuj zmienić uprawnienia folderu. Daj dostęp dla wszystkich użytkowników zapis, odczyt itd...

    To mój wątek z tego linku. Właśnie to mi pomogło...

    spaliłem z 4 płyty, w różnych momentach przy nagrywaniu. Raz 12%,30% itd...

    pozdrawiam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum