1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

blad w nagraniu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez aceraspire3100, Grudzień 14, 2010.

  1. aceraspire3100

    aceraspire3100 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    po nagraniu gry i po wlozeniu do konoli widzi ja jako plyte dvd a nie gre.
    Zacznijmy od poczatku.Sciagam gre w plikach iso i dvd.Obrabiam abgx ( zgodnie z opisem z fofum)pozniej odpalam img burn robie obraz, zaznaczam ten iso bo nawet dvd nie idzie, ustawiam predkosc 2,4 plyta verbatim nagrywam z pozniejsza weryfikacja.Niby wszystko ok a tu kicha bo uruchamia mi sie w konsoli odtwarzacz filmow dvd.
    gdy wloze nagrana plyty do pc odpala mi sie program do dvd i pojawia sie tlo xbox z opisem ze cos tam cos tam przeznaczone jest do konsoli w 15 jezykach.Pytanie brzmi - w czym jest problem ze nie dzila???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Co to za gra? Jaki masz Iextreme? Najpewniej masz nie te wave
     
  4. aceraspire3100

    aceraspire3100 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie wiem jaki mam Iextreme ale nowy assasin mi chodzi. ta gra to sniper ghost warior czy jakos tak.Jak sprawdzic to wave i co robic zeby dzialalo
     
  5. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Wave pokazuje ABGX, napisz kiedy przerabiałeś konsolę(choć skoro assasin rzekomo idzie to pewnie LT+)

    Możesz to rozwinąć, nie idzie w jakim sensie? pokazuje błąd czy jak?
     
  6. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Pytanie tylko jaki to assasin :)
     
  7. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Skoro pisze że nowy to zakładam Brotherhood'a
     
  8. aceraspire3100

    aceraspire3100 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    assasin creed brotherhood dla formalnosci ( innego nowego chyba nie ma) abgx pokazuje ze gra ma splitVid 3rd or4th wave. ale abgx pozytywnie zakancza sprawdzanie i nagrywanie tez niby jest ok lacznie z weryfikacja
     
  9. aceraspire3100

    aceraspire3100 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a konsole przerabialej jakies 3 tygodnie temu
     
  10. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Czyli LT+... sprawdź czy tak się dzieje na innej konsoli jak masz możliwość, i napisz jeszcze może co to za problem z tym plikiem dvd
     
  11. aceraspire3100

    aceraspire3100 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    za bardzo nie mam mozliwosci sprawdzenia na innej konsoli. w sumie to nie wiem jaki jest problrm z plikiem dvd bo konsolaa otwiera to jak zwykly film dvd tzn probuje otworzyc
     
  12. aceraspire3100

    aceraspire3100 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w kompie jak loze ta nagran plyte i wchodze w nia poprzez totalcommandera to sa trzy katalogi pierwszy o nazwie system update pelen jakis plikow drugi audio ts pusty i treci video ts z plikami tak jak przy plycie dvd
     
  13. aceraspire3100

    aceraspire3100 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i co wie ktos dlaczego tak sie dzieje???
     
Wczytywanie...

Poleć forum