1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd w nagrywaniu a gra działa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bzychol, Maj 12, 2010.

  1. bzychol

    bzychol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam nagrałem ostatnio niestety z konieczności grę "Skate 3" na płytę platinium . Nagrywałem ją w programie ImgBurn. Wszystko było w porządku w I etapie nagrywania. Natomiast w II etapie gdy kieszeń napędu na chwilę się wysuwa a później automatycznie zamyka ,żeby przejść do II etapu wyskoczył błąd. Kliknąłem kilka razy kontynuuj ale pojawiały się kolejne błędy. Wyjąłem płytę, sprawdziłem na x-ie i gra działa. Nie cieszę się przedwcześnie bo wiem ,że mogą wystąpić niebawem jakieś problemy z tą płytą. Czy ktoś miał podobny przypadek ?? Wcześniej jak nagrywałem na verbatimach wszystko było OK. Z gróy dziex za radę ;)

    błąd --> http://yfrog.com/9hbad1nj
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. borekgt

    borekgt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Legnica
    ja wczoraj nagrywalem bad company 2, i co prawda inny blad niz Twoj ale tez milem, raz klinknelem ponow probe i znowu blad, wiec dalem kontynuuj, i co sie zdziwilem to gra tez dziala. dlatego chyba trzeba czasem spawdzac plytki na ktorych pojawil sie blad bo moze ona dzialac, i nie mam pojecia czym to moze byc wywolane. pozdrawiam
     
  4. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    Powinienes dostac warna za pisanie postow na pale :mad:
    Chyba wyraznie napisal na jakiej a po 2 co ma do tego predkosc bo ja nie widze zwiazku.

    Wydaje mi sie, ze po prostu jakis plik/element zostal zle nagrany i jest duza szansa ze wyskoczy ci podczas rozgrywaki kiedsys blad. Kiedsy zgralem sobie gierke, wszystko cacy sie nagralo ale podczas rozgrywki zawsze w tym samym miejscu gra sie zawiesza i nic sie nie da zrobic. Tak wiec roznie to bywa, ale dopoki dziala ciesz sie gra :)
     
  5. Rolo89

    Rolo89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Ja cały czas tak mam na verbatimach i gry działają normalnie,z grywają się na dysk.Przeszedłem dwie gry i nie było żadnego problemu podczas grania.
     
  6. Xonee

    Xonee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    144
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    przy nagrywaniu metro 2033 na emtecu plycie wyskoczyl mi idento blad przy 96% ale gra jak narazie smiga ... chodz druga gra przy tym bledzie nie dzialala
     
  7. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    jeżeli gra się instaluje na HDD to jest duże prawdopodobieństwo,że będzie poprawnie działać
    też miałem kilka razy taki przypadek,ale po zainstalowaniu na dysku wszystko było ok
     
  8. binios

    binios Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja nagrywam na najgorszych płytach dwuwarstwowych za 2 zł i jest ok. przez te 1.5 miesiąca co mam xboxa nagrałem ponad 20 płyt i wszystkie działają w 100% więc nie wiem czemu się uparliście na te verbatimy
     
Wczytywanie...

Poleć forum