1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Błąd w nagrywaniu gier XGD3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez GuMiS1239, Kwiecień 8, 2012.

  1. GuMiS1239

    GuMiS1239 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam pewien problem, posiadam nagrywarkę IHAS 124B "sflashowałem" ją i było wszystko ok, nagrywałem gry z XGD3 i wszystko było dobrze. Jednak gdy przeinstalowałem system to nie wiem jak ale tak jakby flash się cofną nie miałem prędkości 2,4 przy nagrywaniu więc ponownie sflashowałem nagrywarkę . Teraz gdy IMGbur przechodzi do Verify na 50% wyskakuje błąd, gdy biorę kontynuuj błąd się powtarza. Jak odpalam tą grę na xbox'ie nie mogę jej zainstalować na dysku lub w czasie gry gdy jest jakieś ładowanie, płyta się zatrzymuje i cały czas jest "Loading". Posiadam LT 3.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  4. GuMiS1239

    GuMiS1239 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak wszystko tak jak powinno być, OPC, Hyper Tuning itd.
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    FW masz pod jakie płyty? Na jakich płytach nagrywałeś?
     
  6. GuMiS1239

    GuMiS1239 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pod płyty Platinum R12-00. Mam teraz możliwość pod płyty emtec.
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  8. GuMiS1239

    GuMiS1239 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Fajnie, tylko że tu gdzie mieszkam nie ma możliwości kupienia Verbatimów a nie będę zamawiał 10 płyt za 50 zł żeby sprawdzić na 1 płycie .
     
Wczytywanie...

Poleć forum